Στην ασφάλεια Ρόδου οι βιαστές της Τοπαλούδη – Η μάνα της ξεσπά στο Star

«Δεν βιάσαμε την Ελένη. Κάναμε πλάκα ότι τραβάμε βίντεο. Δεν την εκβιάζαμε»

Οι τρεις ύποπτοι νεαροί για τον φερόμενο βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της κατέθεσαν χθες στην ασφάλεια Ρόδου .Σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται το βιασμό αλλά  και την παράνομη βιντεοσκόπηση. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας ξεσπά αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

Οι τρεις ύποπτοι ηλικίας 19 22 και 23 ετών κλήθηκαν για κατάθεση το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία  του δικηγόρου τους φέρονται να ισχυρίστηκαν:

«Δεν βιάσαμε την Ελένη. Κάναμε πλάκα ότι τραβάμε βίντεο.  Δεν την εκβιάζαμε».

Η Ελένη όμως, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν φίλοι και αστυνομικοί, από εκείνη την νύχτα του Νοεμβρίου που βρέθηκε με τους τρεις νεαρούς κίνησε γη και ουρανό για να βρει το βίντεο. Αν όλα λοιπόν ήταν μια πλάκα γιατί το κορίτσι έφθασε μέχρι την αστυνομία;

 «Οι βιαστές είναι βιαστές»

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας ξεσπά στο Star:

Οι βιαστές είναι βιαστές, αυτό δεν το παίρνει κανείς. Το παιδί μου δεν πήγε έτσι γιατί ξύπνησε και μετά από πέντε εφτά μέρες πήγε στο αστυνομικό τμήμα γιατί της ήρθε, ούτε μυθομανής ήταν η Ελένη. Το παιδί μου πληγωμένο ήτανε. Δεν νρέπονται, τι θα πουν τώρα;»

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι τρεις νεαροί ισχυρίστηκαν ότι έμειναν στο σπίτι της Ελένης 35- 40 λεπτά. Ο ένας από τους τρεις υπόπτους φέρεται να είπε ότι η άτυχη φοιτήτρια επικοινώνησε με τη μητέρα του για να την ενημερώσει για το ροζ βίντεο.

Εντύπωση προκαλεί ότι 2 από τις 4 φίλες της φοιτήτριας φέρονται να έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών στους αρχικούς ισχυρισμούς ότι η Ελένη εκείνο το βράδυ έπεσε θύμα βιασμού.  Άλλαξε συμπεριφορά και είχε εμμονή με αυτό το βίντεο, φέρεται να  ισχυρίστηκε μία από τις κοπέλες.

Ο πατέρας της Ελένης λέει:

«Η Ελένη δεν είναι εν ζωή να τα πει αυτά. Θα πρέπει να υποπτευθούμε κάποια πράγματα αν υπάρχουν αλλαγές καταθέσεων και για ποιο λόγο. Το βίντεο αυτό το ήξερε και αυτή η μάνα. Κάποιοι γονείς και καλά κάνουν, συγκαλύπτουν τα παιδιά τους αλλά δεν μπορεί να την πληρώνουν τα δικά μας». 

Οι δύο από τους τρεις νεαρούς υποστηρίζουν ότι η φοιτήτρια όχι μόνο δεν τους αναζητούσε για το ροζ βίντεο αλλά τους χαιρέτισε σε τυχαίες συναντήσεις που είχαν. Το λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας.

Οι τρεις νεαροί επιμένουν στην αθωότητα τους και υποστηρίζουν ότι η υπόθεση του φερόμενου βιασμού τους έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

star.gr

Δείτε εδώ το βίντεο 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...