Στην επόμενη φάση η Ένωση Γλυφάδας…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ  –  ΕΝΩΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ               2  –  3    ( 1 –  1 )

Η Ένωση Γλυφάδας  προκρίθηκε στην επόμενη  φάση του Κυπέλλου,  καθώς επικράτησε ύστερα από ένα πολύ καλό παιχνίδι  που κρίθηκε στην παράταση του Απόλλωνα Ευπαλίου  με 3-2. Αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες για την Α’ φάση του κυπέλλου Φωκίδας το περασμένο Σάββατο στο ανακαινισμένο και με κερκίδα πλέον  γήπεδο των Μαλαμάτων . Η ομάδα του Απόλλωνα Ευπαλίου άνοιξε το σκορ  στο 26′ με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή του  Κωτσικογιάννη ο οποίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια χτύπησε στο έδαφος μέσα από τη γραμμή του τέρματος, όπως υπέδειξε ο β’ βοηθός Β. Κονίδας απόφαση η οποία  αμφισβητήθηκε από τους παίκτες της Γλυφάδας. Λίγο λεπτά νωρίτερα  οι παίκτες του Ευπαλίου  είχαν  διαμαρτυρηθεί  στον διαιτητή Γ. Κονίδα ζητώντας την αποβολή του Χονδροκώστα ως τελευταίου αμυντικού σε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αθανασόπουλο στο 20’. Στο   30′ η Γλυφάδα ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ του   Β. Φλέγγα που αιφνιδίασε τον Τερόλη σε 1-1 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα όσον αφορά την κανονική του διάρκεια. Στην παράταση  στο 92′ ο Γ. Αθανασόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα από τη γραμμή δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στον Απόλλωνα με 2-1 . Με τη σέντρα η Γλυφάδα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσιριμώκου το οποίο  εκτέλεσε εύστοχα ο Γ.  Φλέγγας,  ισοφαρίζοντας εκ νέου σε  2-2 αυτή τη φορά. Στο 96 ‘ η ομάδα του Ευπαλίου απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε ο Χονδροκώστας με δεύτερη κίτρινη, επειδή  κράτησε από τη φανέλα τον Καραμπολάι. Στο 106’   ο Β. Φλέγγας με μακρινή εκτέλεση φάουλ  πολλά μέτρα έξω από την μεγάλη  περιοχή πέτυχε  το 2-3 και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λουκόπουλος Λάκης) Τερόλλης, Καρβέλης ( 102′ Παρασκευάς), Ζέκας Κ., Ταμπάκης, Κοντός, Ζέρβας Γ., Κωτσικογιάννης (79’Δημάκης), Τσιριμώκος,Αθανασόπουλος Γ., Κωνσταντίνου, Γεωργακόπουλος ( 72′ Καραμπολάι).
Ε.Σ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ: (Ζέρβας Τζίμης) Αποστολόπουλος, Τρίγκας, Τσίκας, Ρήγας Γ., Χονδροκώστας, Αδρασκέλας (113′ Πλέσσας), Ρήγας Σ. (90′ Θεοδωρόπουλος), Φλέγγας Β., Φλέγγας Χ., Φλέγγας Ι (46′ Παπανδρέου)., Φλέγγας Γ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κονίδας Γ., Κουφογιάννης Δ., Κονίδας Β.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...