Στην Πάτρα ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου.Φωτό

DSC_0587Ευχές με εκπροσώπους των ΜΜΕ αντάλλαξε η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας κατά την διάρκεια συνάντησης που φιλοξενήθηκε στο SOCIETY της πλατείας Γεωργίου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Μολφέτας, αναφερόμενος στη δημιουργία Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας λαϊκής βάσης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Τύπου για την πολύπλευρη στήριξή τους στην πρωτόγνωρη για τα μπασκετικά δεδομένα της Ελλάδας προσπάθεια του Απόλλωνα Πάτρας.

Δύο σημαντικές ειδήσεις που προέκυψαν από τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου αφορούσαν στα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων του συλλόγου και στα ποσοστά τηλεθέασης. Με βάση τα στοιχεία που έχει η διοίκηση στη διάθεσή της,  ο Απόλλωνας Πάτρας είναι δεύτερος στα εισιτήρια (!) μεταξύ των ομάδων της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ. Επίσης, την παράταση του πρόσφατου εντός έδρας παιχνιδιού με τον Πανιώνιο παρακολούθησαν περίπου 282.000 τηλεθεατές σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης.

Στη συνέχεια ο Α. Μολφέτας επεσήμανε ότι ο Απόλλωνας αφουγκράστηκε την επιθυμία των φιλάθλων που επιζητούν να πορευτεί ο σύλλογος στο μέλλον με αθλητικό πνεύμα και συμμετοχή του κόσμου στη λήψη των αποφάσεων.

«Για εμάς κάθε αγώνας μπάσκετ του Απόλλωνα είναι μια γιορτή» τόνισε ο Α. Μολφέτας και επανέλαβε ότι η διοίκηση θα περιφρουρήσει αυτές τις συνθήκες με οποιοδήποτε κόστος. Πρόσθεσε ότι είναι ανάγκη να παραδειγματιστούν και άλλοι σύλλογοι από το μοντέλο (διοικητικό, οργανωτικό κ.ά.) λειτουργίας της Πατρινής ομάδας. Θυμήθηκε αυτούς που γελούσαν στα μπασκετικά στέκια της χώρας όταν η διοίκηση αποφάσισε να συγκροτήσει ΚΑΕ λαϊκής βάσης και σημείωσε ότι, «ο Απόλλωνας είναι ένας…», εννοώντας ότι η διοικητική μέριμνα περιλαμβάνει όλα τα τμήματα του συλλόγου και όχι μόνο την επαγγελματική ομάδα ανδρών του μπάσκετ.

Ο πρόεδρος επεσήμανε ότι ο Απόλλωνας Πάτρας έχει καταφέρει να έχει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα στην BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ, στην οποία σημαντικό βάρος σηκώνουν οι Πατρινοί παίκτες της.

«Θα συζητάνε για πολλά χρόνια για τον Απόλλωνα Πάτρας» εκτίμησε ο Α. Μολφέτας και τόνισε ότι ο στόχος είναι να σταθεί ο σύλλογος στα πόδια του. Προέβλεψε ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου το οικονομικό πρόσημο θα είναι θετικό για το σύλλογο, παρά το γεγονός ότι η Πολιτεία οφείλει ακόμα ένα μεγάλο ποσό στον Απόλλωνα από τη συμμετοχή της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

Μίλησε με θερμά λόγια για τις Ακαδημίες του Απόλλωνα Πάτρας στο μπάσκετ και το βόλεϊ (μετέχουν περισσότερα από 500 παιδιά) και επεσήμανε ότι ο σχεδιασμός είναι να στελεχώσουν μελλοντικά τις «μεγάλες» ομάδες του συλλόγου.

Ο Α. Μολφέτας ευχήθηκε το 2013 να φέρει γρήγορα την παραμονή του Απόλλωνα Πάτρας στην Α1 κατηγορία, και πρόσθεσε με νόημα: «Ό, τι άλλο καλοδεχούμενο…».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την διοίκηση του συλλόγου οι: Άγγελος Κάνιστρας, Κώστας Καραπάνος, Γιώργος Καρατζάς, Βασίλης Λιανός, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Αριστείδης Ζέρβας, Μιχάλης Νταβλούρος, Σωτήρης Χαλκιόπουλος, Νίκος Μπινιέρης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΣΩΤ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Παρών στη συνέντευξη τύπου ήταν και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο οποίος κατάγεται από τη Ναύπακτο. Αντάλλαξε απόψεις με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου. Ο Σ. Τριανταφύλλου τόνισε ότι ο ΠΣΑΤ θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος και η οποία αποπνέει υγεία, όπως χαρακτηριστικά είπε. «Νομίζω ότι για όλους τους συναδέλφους είναι θετικό να πηγαίνει καλά ο Απόλλωνας γιατί η σχέση των αθλητικών συλλόγων με τον αθλητικό Τύπο είναι αμφίδρομη» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ. Επεσήμανε ότι ο αθλητικός Τύπος βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή αυτή την περίοδο και εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς στην πρόσφατη συνάντηση που έγινε με τους αθλητικούς συντάκτες της Πάτρας διαπιστώθηκε ότι η συνεργασία τους με τον Απόλλωνα είναι εξαιρετική.

.....

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...