Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση στο Νεοχώρι ανάμεσα σε Όμηρο και ΑΕΜ

Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση στο παιχνίδι ανάμεσα σε Όμηρο Νεοχωρίου και ΑΕ Μεσολογγίου για την Α΄ φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Νεοχωρίου, με την ΑΕΜ να παίρνει την νίκη και πρόκριση στην Γ΄ φάση του θεσμού με σκορ 3-1.

Πως εξελίχθηκε το παιχνίδι..

Ο Όμηρος μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και κατάφερε στο 30΄ με σουτ του Γιώργου Φράγκου να πάρει κεφάλι στο σκορ 1-0, με την ΑΕΜ να μην έχει κάποια αξιόλογη στιγμή προς την εστία του Μπότα.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΜ προχώρησε άμεσα σε αλλαγές ώστε να μπορέσει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι με τον Γιάννη Κοντογιάννη θα έχουν δοκάρι.

Εννέα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο όταν ο Κώστας Βαλτογιάννης θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του κ. Τσοπλάκου.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση τον 90΄ο Βασίλης Φονταλής με σουτ θα νικήσει τον Μπότα κάνοντας το 1-1, στέλνοντας το παιχνίδι σε ημίωρη παράταση.

Στο 94΄οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν την πλήρη ανατροπή μετά από σέντρα του Γιάννη Κοντογιάννη στην περιοχή και αυτογκόλ του Νίκου Μπαλαμπάνη 1-2.

Το τελικό 1-3 που θα δώσει και την πρόκριση στην ΑΕΜ θα διαμορφώσει στο 115΄ ο Κένζι Χάρπερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Αλεξόπουλος και Βασιλόπουλος.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Παύλος Ανωγιάτης): Μπότας, Παπανικολάου (100′ Αθανασόπουλος), Ματσίγκας, Μπαλαμπάνης, Κουρσάρης, Θεοδωρίδης, Κράνης, Βαλτογιάννης, Χαλαζιάς (121′ Σερακιώτης), Φράγκος Γ. (60′  Φράγκος Τ.), Ρεπανίδας (75′ Βρέττας).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Ασπρογέρακας): Μανιάτης, Παλιάτσας, Κοντομήτσος (75′ Παναγιωτόπουλος Κ.), Παναγιωτόπουλος Π. (65′ Σωτηρόπουλος), Ντζιμάνης, Ρεπετσάς, Φουνταλής, Λίτσος, Πιστιόλης, Ευθυμίου (46′ Κοντογιάννης), Γαβρίνας (66′ Χάρπερ).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...