Στην τετράδα το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου

ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 65-31

Θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ εξασφάλισε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου, ύστερα από την νίκη που πέτυχε, την Κυριακή στο κατάμεστο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου με αντίπαλο την ΚΑΕ Παραμυθιάς. Τα παιδιά του ΠΑΣ μπήκαν πολύ συγκεντρωμένα από την αρχή του αγώνα και δεν έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να τα απειλήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα. Με όπλο την καλή άμυνα κατάφεραν, οι γηπεδούχοι, να ελέγχουν τον ρυθμό του παιχνιδιού από το 1ο 10λεπτο και να πάρουν διψήφια διαφορά 13 πόντων. Στο 2ο δεκάλεπτο, τα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θεόφιλου, συνέχισαν την πολύ καλή άμυνα αφού δέχτηκαν μόνο 5 πόντους, και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι 39-15. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΣ, πάντα με άξονα την καλή άμυνα, έφτασε την διαφορά και στους 30 πόντους με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 65-31. Όλα τα παιδιά του ΠΑΣ πήραν χρόνο συμμετοχής, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, ικανοποιώντας τους φιλάθλους της Ναυπάκτου που έδωσαν βροντερό παρόν σε άλλον έναν αγώνα, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος εντός έδρας της χρονιάς.
Οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο, στις 04/05 ή 05/05, με την ομάδα τους ΠΑΣ Ναυπάκτου να αντιμετωπίζει τον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων, ενώ στο άλλο ζευγάρι η Νικόπολη Πρέβεζας περιμένει τον νικητή του αγώνα Φαίακα Κέρκυρας-Άλφα ’93 Αγρινίου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του ΠΑΣ για την τεράστια επιτυχία τους, επιβραβεύοντας με αυτή τον Σύλλογο για την ιδιαίτερη προσοχή που δείχνει στα τμήματα υποδομής της πόλης μας. Το μέλλον είναι όλο δικό τους!!!!!!!!

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 65-31
Δεκάλεπτα: Α 23-10 Β 16-05 Γ 15-11 Δ 11-05
ΠΑΣ Ναυπάκτου (Ζησιμόπουλος Θ.-Σταθάτος Γ.): Ντάλλας Φ. 9, Αλεξόπουλος Κ. 2, Κουτσογιάννης Χ. 7(1), Χολέβας Ι. 3(1), Βελέντζας Κ., Μίχος Ι. 11, Σταμάτης Π. 6, Κωτσόπουλος Ι. 2, Κουφογιάννης Β., Σταμούτσος Β. 4, Μαντζαρίνης Α. 17(3), Αναγνωστόπουλος Φ. 4.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...