Στην τ.κ.Πιτσινείκων ο Γιώργος Γούλας

Επίσκεψη στην κοινότητα των Πιτσινέϊκων πραγματοποίησε ο Γιώργος Γούλας με συνεργάτες του. Η τοποθέτησή του αφορούσε το σύνολο των τρεχόντων θεμάτων του Δήμου. «Οι άλλοι έρχονται εδώ για μισή ώρα, σας χαιρετάνε, φωτογραφίζονται, σας υπόσχονται μικροπράγματα για το χωριό σας και φεύγουν» τόνισε. Συνέχισε λέγοντας «Εμείς κατεβαίνουμε για να πούμε αλήθειες, όχι για να χαϊδέψουμε αυτιά για να μαζέψουμε ψήφους».

Αναφέρθηκε σε θέματα όπως η οικονομική διαχείριση του Δήμου η κατατασπατάληση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για συντήρηση οχημάτων του Δήμου, την έκθεση Νόστος, το ενοίκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας και άλλα πολλά. Όσο αφορά την ανισορροπία κατανομής έργων και πόρων μεταξύ των Κοινοτήτων του Δήμου Ναυπακτίας ανέφερε: «Ακούστε τι κάνουν για να ευνοήσουν ένα χωριό: κάνουν προεργασία για την ετοιμασία μελετών σε κοινότητες που επιλέγουν με ψηφοθηρικά κριτήρια. Όταν λοιπόν ένα πρόγραμμα φτάνει στην καταληκτική προθεσμία για την υποβολή προτάσεων, τότε φέρνουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκεί φέρνουν τους Δημοτικούς Συμβούλους προ τετελεσμένων με το επιχείρημα ότι υπάρχει μελέτη έτοιμη για το συγκεκριμένο χωριό και δεν προλαβαίνουν να ετοιμάσουν άλλη για άλλο χωριό. Και γιατί δεν υπάρχουν μελέτες έτοιμες και για άλλα χωριά νωρίτερα, όπως αυτά που θέλουν να ευνοήσουν;».

Συνέχισε αναφέροντας «συνυπευθυνότητα για όλα αυτά και πολλά ακόμα έχουν όλοι οι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας: και αυτοί που παρέμειναν στην παράταξη του Δημάρχου και αυτοί που πήγαν οργανωμένα σε άλλη παράταξη, αλλά και αυτοί που κατεβαίνουν αυτόνομα, καθώς η αποχώρηση συνέβη χωρίς αιτιολόγηση μόλις 2 μήνες πριν τις εκλογές.

Μετά την τοποθέτησή του αναπτύχθηκε ένας διάλογος με κατοίκους της περιοχής. Η ουσία και τα πρακτικά ζητήματα λειτουργίας του Δήμου αποδείχθηκε ότι ενδιαφέρουν τους Δημότες και η προεκλογική μας εκστρατεία δεν θα είναι μόνο φωτογραφίες – καφές  και γενικότητες αλλά συγκεκριμένες πτυχές της λειτουργίας του Δήμου και η προοπτική της Ναυπακτίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...