Στην 1η θέση ο ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ…Φωτό

DSC_0438 ΛΕΩΝ ΑΣ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  62-69

 Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Β΄γύρου της Ά ΕΣΚΑΒΔΕ , ο ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  επικράτησε  εύκολα του ΛΕΩΝ ΑΣ με σκορ 62-69 το Σάββατο το απόγευμα  στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Η ομάδα του ΠΑΣ ήταν αρκετά καλή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πίεσε τον αντίπαλο, έτρεξε το γήπεδο, είχε σωστές επιλογές στην επίθεση  και με τη νίκη αυτή τερμάτισε πρώτη στον Α’ Όμιλο της ΕΣΚΑΒΔΕ μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Α΄Φάσης του πρωταθλήματος. Στην επόμενη αγωνιστική παρουσιάζει ενδιαφέρον το παιχνίδι της ΓΕΑ με τον ΠΗΓΑΣΟ, το αποτέλεσμα του οποίου καθορίζει και τη δεύτερη ομάδα που θα περάσει μαζί με τον ΠΑΣ στα play off του πρωταθλήματος, με την πρώτη βαθμολογικά ομάδα  να παίρνει το εισιτήριο για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Από την αρχή του παιχνιδιού οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου πήραν το προβάδισμα στο σκορ και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν τη νίκη. Πλασματική η τελική διαφορά των 7 πόντων καθώς η ομάδα του ΠΑΣ είχε διψήφια διαφορά πόντων καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, η οποία μάλιστα στην 4η περίοδο έφτασε και τους 17 πόντους.

Πολυφωνία στην επίθεση από τη μεριά του ΠΑΣ για ένα ακόμη παιχνίδι γεγονός που δείχνει την ομαδικότητα που επιδεικνύουν οι παίκτες καθώς και τις λύσεις που  έχει ο προπονητής της ομάδας για τα play off του πρωταθλήματος.

 

 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: Α:16-23 , Β:13-16 , Γ:11-14 , Δ:22-16

 

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Καπετανάκης, Αμπλάς Σ 5, Φρέγκου 5(1), Αλεξίου 8(2), Κόκλας 7, Γκρέκας 6, Ζησιμόπουλος 16(1), Σταθάτος Π 10, Κακούσης 8(1), Κυρίτσης, Σταυρόπουλος 4, Αδαμόπουλος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...