Στην 3η θέση του Πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ τερμάτισε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου

Στην 3η θέση του Πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ τερμάτισε  ο ΠΑΣ Ναυπάκτου

Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Παπαχαραλάμπειο» στάδιο, επικράτησε την τελευταία αγωνιστική του Χαρίλαου Τρικούπη (Β) με σκορ 85-70 και τερμάτισε στην 3η θέση του Πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Η ομάδα της Ναυπάκτου μπορεί να μην κατάφερε φέτος να πλασαριστεί στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στο final four, αναλογικά όμως με το roster που ξεκίνησε τη χρονιά και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου, τερμάτισε στην 3η θέση με ρεκόρ 10-8 αποδεικνύοντας για μια ακόμη σεζόν ότι αυτή η ομάδα έχει παρόν και μέλλον. Αξιοσημείωτο πως αρκετοί έφηβοι της ομάδας πήραν και φέτος αρκετό χρόνο συμμετοχής δείχνοντας το δρόμο στους «μικρούς» των Ακαδημιών ότι το μέλλον τους ανήκει!!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες των δύο ομάδων απαλλαγμένοι από το άγχος του αποτελέσματος ξεδίπλωσαν από την αρχή το επιθετικό τους ταλέντο και με ωραίες φάσεις και γρήγορο ρυθμό, οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου προηγήθηκαν στο ημίχρονο με  47-38 βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Ίδια εικόνα και στο 2ο μέρος με τους μικρούς και των δύο ομάδων να παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και με τη συμπλήρωση του 40λεπτού η ομάδα της Ναυπάκτου να παίρνει τη νίκη με σκορ 85-70. Από τον ΠΑΣ ο Αλεξανδρής ήταν ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους ενώ ο Ζαμπάρας είχε 15 και ο Νακόπουλος 13. Από τον Χαρίλαο ο Καζανάς έκανε πολύ καλό παιχνίδι σημειώνοντας 32 πόντους ενώ ο Τσαπατώρης πρόσθεσε 16.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ(Β) 85-70

Διαιτητές: Γούργαρης – Λύτρας

Δεκαλεπτα:Α:25-26 Β:22-12 Γ:19-13 Δ:19-19

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Κακούσης 13(3), Φούντας Α 6(2), Αλεξανδρής 18(1), Σταθάτος Π. 6, Αμπλάς , Γκερς-Κουτσογιάννης 3(1), Ζαμπάρας 15, Βαρελάς 8, Στυλιαράς, Κατσίκας 2, Νακόπουλος 13, Σκαλιώτης 1.

Χαρίλαος Τρικούπης (Κλάδης): Καζανάς 32(3), Τσαμαδιάς 3, Παπαζήσης 2, Σακκαρέλης 3(1), Βλάχος 4, Κατσαρογιάννης, Τριπολίδης 5, Μπουκουβάλας, Τσαπατώρης 16(3), Καρδάκας 3(1), Γιαννούλης 2.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...