Στη Βραζιλία έστησαν «καλλιστεία» παιδιών προς υιοθεσία (ΦΩΤΟ)

Στη Βραζιλία έστησαν «καλλιστεία» παιδιών προς υιοθεσία

“Πασαρέλα” μπροστά σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να γίνουν ανάδοχοι γονείς, υποχρεώθηκαν να κάνουν ορφανά παιδιά, ηλικίας ακόμη και τεσσάρων χρονών, στη Βραζιλία.

Η είδηση, που κάνει τον γύρο του κόσμου μετά από δημοσίευμα της dailymail, προκαλεί σοκ και οργή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βράδυ της Τρίτης, 18 παιδάκια από τη Βραζιλία αναγκάστηκαν να ανέβουν στη σκηνή που είχε στηθεί σε εμπορικό κέντρο στην Cuiaba, ελπίζοντας ότι θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον κάποιου, ώστε να τα υιοθετήσει.

Το τοπικό πρακτορείο υιοθεσιών που διοργάνωσε την εκδήλωση-ντροπή, αναφέρει ότι πρόκειται για μία βραδιά κατά την οποία “άνθρωποι που είναι ικανοί να υιοθετήσουν” θα μπορούν να γνωρίσουν παιδιά, που είναι “επιλέξιμα για υιοθεσία”.

Σχεδόν 200 άνθρωποι παρακολούθησαν την εκδήλωση, στην οποία τα παιδιά φορούσαν ρούχα, μέικαπ και είχαν φτιάξει τα μαλλιά τους έτσι, ώστε να δείχνουν όμορφα πάνω στη σκηνή, με την ελπίδα ότι θα συγκινήσουν τους επίδοξους γονείς και θα αποκτήσουν μία οικογένεια.

Ο δικηγόρος Eduardo Mahon έγραψε στο Twitter: “Παιδιά να κάνουν παρέλαση, ώστε οι ‘μνηστήρες’ να βλέπουν πόσο όμορφα, φιλικά και απολαυστικά, μου μοιάζει σαν να πρόκειται για παλιό σκλαβοπάζαρο”.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...