Στη μεγάλη οθόνη ο Πιστόριους

Στη μεγάλη οθόνη ο Πιστόριους
Ο μύθος, η δόξα και η τραγωδία ενός θρύλου  του αθλητισμού. 

Δύο από τα πιο «καυτά» ονόματα του Χόλιγουντ αναμένεται να ενώσουν δυνάμεις και να συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία αφιερωμένη στη ζωή και τις περιπέτειες του Όσκαρ Πιστόριους. Όπως γράφει η  Daily Mail  παραγωγοί προσέγγισαν τον Ράιαν Γκόσλινγκ και του πρότειναν να υποδυθεί τον Όσκαρ Πιστόριους, ενώ η Σαρλίζ Θερόν είναι η επικρατέστερη για τον ρόλο της άτυχης Ρίβα Στέενκαμπ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σαρλίζ είναι επίσης Νοτιοαφρικανή και στην παιδική της ηλικία είχε βιώσει από πρώτο χέρι τη βία κατά των γυναικών στη χώρα της καθώς ο πατέρας της κακοποιούσε τη μητέρα της. Εκείνη κάποια στιγμή σε αυτοάμυνα τον σκότωσε και το δικαστήριο την αθώωσε.

Από το Χόλιγουντ, αναφέρεται ότι υπάρχουν ήδη δύο σενάρια σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη με τον Όσκαρ και τη Ρίβα κι ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο αναμένεται να κάνει τη μεγάλη ανακοίνωση σύντομα. «Έχεις έναν από τους πιο επιτυχημένους και διάσημους αθλητές που συνελήφθη και δικάζεται και μία πολύ όμορφη γυναίκα που σκοτώνεται βιαίως. Με το που ξέσπασε το σκάνδαλο, τα σενάρια άρχισαν να γράφονται» τονίζουν καλά ενημερωμένες πηγές.

«Ο Ράιαν έχει τον μαγνητισμό που χρειάζεται για να επιτύχει η συγκεκριμένη ταινία, άσε που έχει κι αυτό το μυστήριο γύρω του. Κι αν δημοσίως λέει ότι θέλει να ξεκουραστεί από τον κινηματογράφο, οι αρμόδιοι θα δώσουν μάχη για να τον πείσουν μόλις ολοκληρωθούν τα σενάρια». Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του ηθοποιού «How To Catch A Monster» αναμένεται στους κινηματογράφους το επόμενο έτος και συμπρωταγωνιστούν οι Eva Mendes και Christina Hendricks.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...