Στη Νιγηρία κάνουν delivery πίτσα από το Λονδίνο μέσω British Airways!

Στη Νιγηρία κάνουν delivery πίτσα από το Λονδίνο μέσω British Airways!

Οι Νιγηριανοί φαίνεται ότι έχουν τόση αδυναμία στις βρετανικές πίτσες, που έκαναν τον βρετανικό αερομεταφορέα υπηρεσία delivery. Και αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη χώρα, με τον υπουργό Γεωργίας να ζητάει να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Όπως δημοσίευσε ο Independent, ο υπουργός Γεωργίας της Νιγηρίας Audu Ogbeh, στη χώρα έχει ξεκινήσει ένα trend παράδοσης φαγητού με πίτσες να ταξιδεύουν μέσω της British Airways από το Λονδίνο, κάτι που ο ίδιος χαρακτηρίζει «ενοχλητικό».

Μάλιστα, τη δήλωση αυτή δεν την έκανε μιλώντας ανεπίσημα ή σε κάποια συνέντευξη τύπου, αλλά κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Γερουσία της Νιγηρίας, αποδεικνύοντας ότι οι πολιτικοί θέλουν απεγνωσμένα να μπει ένα τέλος σε αυτή την πρακτική. «Είναι πολύ ενοχλητική κατάσταση και πρέπει να κινηθούμε πιο γρήγορα για να μειώσουμε κάποια από αυτά τα πράγματα», σημείωσε.

 

Αν και ο Audu Ogbeh δεν διευκρίνισε ποιοι Νιγηριανοί κάνουν αυτές τις παραγγελίες, τα σχόλια του προκάλεσαν αντιδράσεις και μέσω social media, με χρήστες του twitter να κάνουν ειρωνικά σχόλια προς την British Airways, όπως ένας χρήστης που αναρωτιέται γιατί η εταιρεία δεν έχει ενημερώσει ότι έχουν υπηρεσία delivery και αναρωτιέται αν υπάρχει κάποια ανάλογη εφαρμογή για παραγγελίες. Άλλοι πάλι υπερασπίστηκαν αυτή τη νέα τάση, σημειώνοντας ότι δεν είναι και έγκλημα.

Τα σχόλια του υπουργού Γεωργίας δεν έγιναν τυχαία, μιας και η Νιγηριανή κυβέρνηση θέλει να μειώσει τις εισαγωγές, σε μία προσπάθεια να σταματήσουν οι πολίτες τους να καταναλώνουν μόνο εισαγόμενα προϊόντα απλά και μόνο επειδή πιστεύουν ότι τους προσδίδουν κύρος. Όπως ισχυρίστηκε, οι εισαγωγές κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια στη χώρα και την ίδια στιγμή καταστρέφουν την οικονομία της.

Από την πλευρά της British Airways πάλι, δεν έχει γίνει κάποιο σχετικό σχόλιο μέχρι αυτή τη στιγμή.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/359465-Ste-Nigeria-kanoyn-delivery-pitsa-apo-to-Londino-meso-British-Airways ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...