Στη φυλακή ο επιχειρηματίας που βίαζε την ανήλικη ανιψιά του

Στη φυλακή ο επιχειρηματίας που βίαζε την ανήλικη ανιψιά του
Πέντε χρόνια μετά την καταγγελία ενός ανηλίκου κοριτσιού, ότι επί πολλά χρόνια έπεφτε θύμα ασέλγειας και στη συνέχεια βιασμού από τον εξ αγχιστείας θείο της, το δικαστήριο επέβαλε στον δράστη, ποινή φυλάκισης 12 χρόνων χωρίς αναστολή και μάλιστα διατάχθηκε η άμεση σύλληψη του 42χρονου επιχειρηματία όπου οδηγήθηκε στις φυλακές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα της Λέσβου» με βάση τη δικαστική απόφαση ο κατηγορούμενος, κάτοικος χωριού της Λέσβου, παντρεμένος πατέρας δυο παιδιών ασελγούσε κατ` εξακολούθηση σε βάρος της εξ αγχιστείας ανιψιάς του από την εποχή που εκείνη ήταν 12 ετών και τη βίαζε συστηματικά, μέχρι το άτυχο κορίτσι να φτάσει σε ηλικία 17 ετών.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορίας και υποστήριξε ότι σύναψε εκούσιο ερωτικό δεσμό με την ανιψιά του όταν αυτή έκλεισε τα 16 της χρόνια.

Με την καταδίκη του αδίστακτου παιδεραστή έπεσε η αυλαία στο δράμα που βίωνε η οικογένεια της 22χρονης σήμερα  κοπέλας, αλλά και η δική του, καθώς είναι σύζυγος της αδελφής του πατέρα του θύματος, με τον οποίο μάλιστα ήταν συνέταιροι!

ΚΟΙΝΩΝΙΑΠηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...