Στη Nova μέχρι το 2017 η Superleague!

Στη Nova μέχρι το 2017 η Superleague!
Στην απόφαση να κάνει δεκτή την πρόταση της NOVA για επέκταση της συμφωνίας τους προχώρησε η Σούπερ Λίγκα. Παραμένει πρόεδρος ο Μώραλης. Υπέρ της ΕΠΟ ο συναιτερισμός στο θέμα της διαμάχης της με την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Στο Δ.Σ. της διοργανώτριας σφραγίστηκε η επέκταση της συμφωνίας με την ψηφιακή πλατφόρμα κατά δυο ακόμα χρόνια, κάτι που σημαίνει πως τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα προβάλλονται από εκείνη ως το 2017.

Μια απόφαση για την οποία έδωσε τη συγκατάθεσή της η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων, καθώς η μόνη που είπε «όχι» ήταν ο Παναθηναϊκός, ενώ ο ΠΑΟΚ επιφυλάχθηκε ν’ απαντήσει σχετικά εντός 48 ωρών.

Όσο για την πρόταση του «δικεφάλου του Βορρά» περί του τρόπου διανομής των ποσών από τα τηλεοπτικά δικαιώματα στις ομάδες, έγινε δεκτή και πλέον οίκος αξιολόγησης θ’ αναλάβει τη σχετική διαδικασία.

Τέλος, με 8 ψήφους υπέρ και 6 λευκά ο συνεταιρισμός αποφάσισε να στηρίξει τη σχετική πρόταση της ομοσπονδίας η οποία εδώ και καιρό έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Κρητικούς (αφού οι τελευταίοι την αμφισβητούν ευθέως).

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...