Στιγμές τρόμου και πανικού ξανά στο Ντόρτμουντ!

Ύποπτα πακέτα στο, γεμάτο κόσμο, γήπεδο!

Στον αποκλεισμό της νοτιοανατολικής εξόδου του γηπέδου της Μπορούσια Ντόρτμουντ προχώρησε η γερμανική αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ύποπτων πακέτων στην είσοδο της θύρας.

Το γήπεδο ήταν γεμάτο από κόσμο, καθώς διεξάγετο ο αγώνας για το Champions League με τη Μονακό. Κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών έχουν σπεύσει στο σημείο, στο οποίο έχει απαγορευτεί η προσέλευση των φιλάθλων.

Ο κόσμος οδηγήθηκε προς τις υπόλοιπες εξόδους, με την εντολή το γήπεδο να αδειάσει το συντομότερο δυνατό, ώστε να δουλέψουν με ασφάλεια οι ειδικοί.

Όπως έγινε γνωστό, κλειδωμένη ήταν και η βόρεια έξοδος, καθώς τα κλιμάκια της αστυνομίας πραγματοποιούν έλεγχο στα ύποπτα αντικείμενα που εντοπίστηκαν.

Λίγο πριν τις 8 το απόγευμα (10 ώρα Ελλάδας), η αστυνομία ολοκλήρωσε τον έλεγχο και οι έξοδοι άνοιξαν για τον κόσμο.

Με ανακοίνωσή της η Μπορούσια Ντόρτμουντ ευχήθηκε ασφαλή επιστροφή στους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εντοπισμός των υπόπτων αντικειμένων έγινε από το ημίχρονο, οπότε και κλείδωσαν οι δύο έξοδοι. Βασικό μέλημα της αστυνομίας ήταν να μην διαρρεύσει το παραμικρό, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός. Στο γήπεδο βρίσκονταν πάνω από 80.000 άνθρωποι, γεγονός που εγκυμονούσε σοβαρότατους κινδύνους.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/279145-TORA-Ypopta-paketa-sto-gepedo-tes-Mporoysia-Ntortmoynt ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...