Στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις Βουκουρεστίου και Βελιγραδίου συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Με δικά της περίπτερα θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις που είναι αφιερωμένες στην Ελλάδα ΤΤR 2019 (Romanian Tourism Fair) και IFT (International Fair of Tourism) 2019, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στo Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στο Βελιγράδι της Σερβίας, αντίστοιχα, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2019.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των φορέων τουρισμού της περιοχής, αλλά και με γνώμονα την πλήρη αξιοποίηση των οδικών αξόνων της Ολυμπίας και Ιονίας Οδού ως υποδομών ενισχυτικών στην προσέλκυση επισκεπτών και στην τουριστική ανάπτυξη, συμμετέχει στα δύο αυτά μεγάλα τουριστικά σαλόνια των Βαλκανίων.

Στα περίπτερα της, τα οποία θα βρίσκονται στους χώρους του ΕΟΤ, θα φιλοξενηθούν και επαγγελματίες του τουρισμού που θα προωθήσουν τα προϊόντα τους σε αυτές τις δύο μεγάλες τουριστικές εκθέσεις.

Συγκεκριμένα, η έκθεση TTR πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο στο Βουκουρέστι, με τους επισκέπτες το 2018 να ανέρχονται στους 17.248, με τη συμμετοχή 18 χωρών και 1.000 συνεκθετών. Εξάλλου, στην περσινή έκθεση του Βελιγραδίου οι επισκέπτες ανήλθαν στους 100.000, συμμετείχαν 56 χώρες και οι συνεκθέτες έφθασαν τους 1.100.

Στην αποστολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Βουκουρέστι θα συμμετάσχει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, συνοδευόμενος από στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα από την υπάλληλο του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Ειρήνη Αργυριάδου και από τον υπάλληλο του γραφείου Ενημέρωσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Εξυπηρέτησης Επενδυτών – Europe Direct της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Διονύσιο Καρβέλη.

Αντίστοιχα, στην έκθεση του Βελιγραδίου θα συμμετάσχει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας Σπύρος Καπράλος, συνοδευόμενος από την Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού και Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Βαλεντίνη Κορέντζελου και την υπάλληλο του Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Γεωργία Παπουτσή.

  • Επισυνάπτεται Φωτογραφία Αρχείου


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...