Στις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να βρεθεί στις 23 Μαΐου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ειδικότερα στην βορειοανατολική πολιτεία της Μασαχουσέτης, καθώς είναι προσκεκλημένος σε εκδήλωση του Κολεγίου της Βοστώνης ως ομιλητής, προκειμένου να παραλάβει τιμητικό πτυχίο σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Πριν ξεσπάσει ο πόλεμος της Ουκρανίας, οι μήνες Απρίλιος και Μάιος φάνταζαν ως οι ιδανικοί προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε εάν τα δεδομένα έχουν αλλάξει από αμερικανικής πλευράς, ωστόσο το Μέγαρο Μαξίμου θα θεωρούσε ιδανική χρονική συγκυρία να συνδυαστεί το ταξίδι στη Βοστώνη με μια επίσημη επίσκεψη στον Λευκό Οίκο.

Δεν είναι πάντως και τόσο εύκολο να συνδυαστεί το ταξίδι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για την τιμητική εκδήλωση με μια ενδεχόμενη συνάντηση με τον κ. Μπάιντεν στις 23 Μαΐου, καθώς το πενθήμερο 22 με 26 του μηνός θα διεξάγεται στο Νταβός της Ελβετίας και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά εξ ολοκλήρου δια ζώσης μετά την έναρξη της πανδημίας.

newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...