Στις νέες εγκαταστάσεις του ΤΕΙ στο Αντίρριο.Βίντεο

Τι κατέγραψε η κάμερα του Νafpaktianews που βρέθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του τμήματος στο Αντίρριο.Τι λένε στην κάμερα τόσο ο επικεφαλής και  δημοτικός σύμβουλος Α.,Κοτσανάς για την λειτουργία του στο Αντίρριο,ο προιστάμενος του τμήματος Β.Τριανταφύλλου,όπως επίσης και ο καθηγητής του τμήματος Γ.Ασημακόπουλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΩΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΈΠΑΤΕ ΤΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΏΝΑ ΤΟΝ ΑΠΆΝΤΑ!! ΔΕ ΜΠΑ ΝΑ ΛΈΕΙ Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ!! ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!! ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

  2. μπραβο μπραβο ! κανατε την βλακεια του αιωνα και αυτο για να μην πειναση η πολη σας ! μεγαλο ενδιαφερον υπηρχε για να παμε εκει που μας αρμοζει ! και οχι να πηγαινουμε απο κοντεινερ σε κοντεινερ και σε αιθουσες που ομομαζετε εσεις αμφιθεατρα ! και επισης το λεγαμε και ξεκαθαρα που θα θελαμε να παμε ! απλα εσεις και τα βυσματα σας κρατησατε το ΤΕΙ στην περιοχη σας ! ευχαριστιμενοι δεν ειμαστε απλα αγανακτισμενοι με αυτα που βλεπουμε ειμαστε , και προσπαθειτε να βολεψετε 1300 ατομα σε εγκαταστασεις μη επαρκες για το πληθυσμο αυτο ! Ας βγαλουμε τον χειμωνα σε αυτο το δημαρχειο που το θεωρειτε ΤΕΙ και βλεπουμε το κατω ποσο θα μεινουμε

  3. Εσεις σαν ναυπακτιωτες σας ενδιαφερει το Τμημα να μεινει Ναυπακτο . Εγω σαν φοιτητης ομως που ερχομαι απο Αθηνα βλεπω το ολο θεμα αλλιως . Δεν εχω προβλημα που θα ειναι το τει αν κ λογω αποστασης και μονο προτιμουσα Πατρα ( λιγοτερα χιλιομετρα απο Αθηνα) . Το θεμα ειναι ομως να μην ψαρωνει με ο κοσμος της ναυπακτου με τον τριανταφυλλου και τον ασημακοπουλο . Ρωτηστε τους φοιτητες , αφου σας ενδιαφερει το τμημα της πολης σας , τι μαθημα κανουν αυτοι οι ανθρωποι . Ξυστες και λαμογια θα σας απαντησουν . Παλιας κοπης δημοσιοι υπαλληλοι που τους εβαλε ο κομματικος σωληνας στην μονιμοτητα . Τον πασοκο τον ψαχναμε να κανει μαθημα οταν εβαζε για δημοτικος συμβουλος . Την δουλεια την εκαναν οι εκτακτοι , οι μονιμοι που βγενουν και μιλανε τωρα δεν παταγανε στα μαθηματα . Αν ηταν κατι καλο να γινει , 8α ηταν να απολυσουν αυτους .

  4. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗ ” ΣΧΟΛΗ” ΟΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ…!!

  5. καλα ρε φιλε εσυ που βαζεις τα σχολια , εχεις μπαρμπα καποιο εκ των τριανταφυλλου η’ ασημακοπουλο ? γιατι δεν βαζεις τα σχολια ? ουτε εβρισα ουτε τιποτα . επειδη λεω πως οι μονιμοι ειναι ξυστες δηλαδη ? ντροπη .

  6. ΝΑΙ!! ΕΠΙΠΟΝΟ ΗΤΑΝ… ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ!!!
    ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΞΥΝΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΣΗΜΑ? ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...