Στις 10+1 παρουσιάστριες που έδωσαν άλλον αέρα η Νατάσα Πατρινού.

Μια από τις πιο καλές ευχάριστες και όμορφες παρουσίες στην περιφερειακή τηλεόραση είναι η Νατάσα Πατρινού που κάθε μέρα μας κρατά συντροφιά με την εκπομπή Χαμηλή πτήση μαζί με τον Ιάσωνα Τσώλη στις 15:00 στη τηλεόραση του ΙΟΝΙΑΝ. Έτσι λοιπόν στο μεγάλο αφιέρωμα της ιστοσελίδας newsbomb.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η Νατάσα.

Εμείς να της ευχηθούμε να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει και είναι σίγουρο ότι θα έχει μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια.

Δείτε το αφιέρωμα της σελίδας newsbomb για την Νατάσα Πατρινού

Νατάσα Πατρινού, ΙΟΝΙΑΝ ΤV: Η περιφερειακή τηλεόραση δίνει «φωνή» σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας

Η Νατάσα Πατρινού είναι εξαίρετη δημοσιογράφος & παρουσιάστρια. Μπορεί κανείς να την «συναντήσει» τηλεοπτικά στο ΙΟΝΙΑΝ ΤV που εκπέμπει στην Δυτική Ελλάδα. Η ίδια μιλώντας στο newsbomb.gr τονίζει πως σε ένα περιφερειακό κανάλι η επαφή με τον τηλεθεατή είναι άμεση.

Ειδικότερα λέει,

«Τα τελευταία 5 χρόνια, εργάζομαι στο ΙΟΝΙΑΝ ΤV και είμαι περήφανη που βλέπω την συνεχή εξέλιξη του σταθμού. Ταυτίζομαι με το κανάλι και αισθάνομαι πως ανακαλύπτουμε μαζί νέους δρόμους. Πέρα από την καθημερινή δίωρη εκπομπή που παρουσιάζω, συμμετέχω σε διάφορες παραγωγές, είτε ειδησεογραφικού είτε ψυχαγωγικού χαρακτήρα, γεγονός που με βοηθάει να εξελιχθώ σε αυτό που αγαπώ περισσότερο. Η περιφερειακή τηλεόραση , για μένα, έχει την ίδια δύναμη με τα κανάλια εθνικής εμβέλειας μιας και δίνει «φωνή» σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας που όμως ξεχωρίζουν για το έργο τους στην κοινωνία. Άλλωστε, είναι πάντα επιλογή του τηλεθεατή ποια εκπομπή θα παρακολουθήσει, και επομένως πρέπει να σέβεσαι εκείνον που σε επιλέγει. Μην ξεχνάμε πως σε ένα περιφερειακό κανάλι η επαφή με το κοινό είναι άμεση. Οι τηλεθεατές είναι , αρκετές φορές κομμάτι και της κοινωνικής σου ζωής, οπότε αποτελεί πρόκληση να κρατάς τις ισορροπίες. Η πιο μεγάλη πρόκληση, όμως, είναι να αναζητάς τις ευκαιρίες ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δουλέψεις πιο σκληρά».

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο στο newsbomb.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...