Στοίχημα: Άσσος με κάλυψη για Χέλσινμποργκ

Μετρημένες επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού, τόσο αναφορικά με το ποδόσφαιρο, όσο και με το μπάσκετ. Θα μας απασχολήσει η δράση στη Β’ Σουηδίας, δραστηριότητα υπάρχει επίσης σε Αργεντινή και Βραζιλία, όπως επίσης και στο μπάσκετ της Ιταλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων του Betarades.gr, μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε, έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.
Με το 1 DNB στη Σουηδία
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Χέλσινμποργκ – Μπρομαποϊκάρνα, όπου επιλέγουμε τον 1 DNB σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ Σουηδίας, ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από νίκες και θετικά σερί αποτελεσμάτων και υπόσχονται μια αμφίρροπη «μάχη». Η Χέλσινμποργκ μετρά 23 πόντους και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας με ρεκόρ 6-5-0, έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-1 με τη Φάλκενμπεργκ, σ’ ένα ματς όπου θα έπρεπε να κερδίσει. Έχει περιορίσει τις εντός έδρας απώλειες, καθώς κέρδισε τα 4/6 ματς, σήμερα είναι αναγκαίο να κερδίσει, προκειμένου να μειώσει στο -2 απ’ την κορυφή. Απ’ την άλλη, η Μπρομαποϊκάρνα κάνει φοβερά πράγματα και δίκαια καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 1-0 επί της Ντέγκερφορς, μετράει το εκπληκτικό ρεκόρ 9-1-1, εκτός έδρας σκοράρει σχεδόν πάντα, όμως παράλληλα έχει αμυντικά ζητήματα. Θεωρούμε ότι η Χέλσινμποργκ έχει προβάδισμα για τη νίκη, καταλήγουμε στον 1 DNB.
Χαμηλό σκορ στη Βενετία
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Βενέτσια – Τρέντο, όπου επιλέγουμε το Under 150.5 σε απόδοση 1.91. Είναι ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Τρέντο να θριαμβεύει στο πρώτο ματς εκτός έδρας. Έκανε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε στο +17 (30-47), κράτησε τον ίδιο ρυθμό επιθετικά στο τρίτο δεκάλεπτο και παρά την αντίδραση της Βενέτρια στο τέταρτο δεκάλεπτο, κατάφερε να «αποδράσει» απ’ τη Βενετία με 74-83. «Έσπασε» η έδρα απ’ το πρώτο ματς, κάτι που φέρνει πολύ μεγάλη πίεση στην ομάδα της Βενετίας, η οποία παραμένει ανώτερη –σε θεωρητικό επίπεδο- και απόψε αναμένουμε να βγάλει αντίδραση. Αυτό πρέπει να γίνει μέσω της άμυνας της, η οποία αποτέλεσε οδηγό καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ισχυρή αμυντικά θεωρείται και η Τρέντο, συνδυασμός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα δούμε παιχνίδι πιο αργού ρυθμού. Καταλήγουμε στο Under 150.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/06/blog-post_12.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...