Στοίχημα: Ένα γκολ το μπορεί…

Μπαίνουμε και πάλι στους πού υψηλούς ρυθμούς του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αυτή την εβδομάδα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη.

Μπορεί το πιο αμφίρροπο σημερινό ματς να γίνεται στη Μαδρίτη, όμως εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το άλλο, ανάμεσα στη Σίτι και τη Ντόρτμουντ στο «Έτιχαντ».

Παίξτε στοίχημα, esports και κάνε την pamestoixima εγγραφη

Μάντσεστερ Σίτι: Εχει μπει στον αυτόματο πιλότο και… πετάει! Το Σάββατο πέρασε με σχετική άνεση και από το Λέστερ (0-2) κι έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Κυριάρχησε απόλυτα και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους γηπεδούχους. Στο 23′ τη σταμάτησε το δοκάρι, ενώ η υπεροχή της καρποφόρησε στο 58′ με πανέμορφο τέρμα του μπακ Μεντί, που έκανε μέχρι και τον Γκουαρδιόλα να απορήσει.

Στο 74′ σφράγισε την επικράτησή της και πλέον χρειάζεται μόλις 11 βαθμούς για να επιστρέψει στο θρόνο. Αυτή ήταν η 26η νίκη της στα 27 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (26-0-1): μοναδική παραφωνία η ήττα από τη συντοπίτισσα Γιουνάιτεντ, από την οποία απέχει 14 πόντους έχοντας έναν αγώνα περισσότερο.

Αγωνιστικά Νέα: Ο κόουτς Γκουαρδιόλα έχει να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11άδα ξανά από πλήρη αποστολή. Ουδείς απουσιάζει, ο προπονητής της Σίτι δήλωσε πώς είναι αναγκασμένος να επιλέγει συνεχές rotation ώστε να αντέξουν οι παίκτες του το εξαντλητικό πρόγραμμα. Σε σχέση με το ματς στο Λέστερ αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα οι Στέρλινγκ (Ε, 8/1, 26/9), Φόντεν (ΜΕ, 8/1, 23/6) που αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι Κάνσελο (Α, 7/1, 23/1), Γκιντογκάν (Μ, 7/3, 23/12) οι οποίοι έμειναν στον πάγκο.

Ντόρτμουντ: Υποδέχτηκε την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και ηττήθηκε από αυτή με 2-1 την περασμένη αγωνιστική στο γερμανικό πρωτάθλημα. Αργή και προβλέψιμη στην ανάπτυξη, κατάφερε από στατική φάση να ισοφαρίσει σε 1-1, αλλά το πιο φυσιολογικό θα ήταν να έχει ηττηθεί με σκορ κοντά στο 4-1. Ετρωγε αντεπιθέσεις, δέχτηκε πολλές απειλές και μόνο η αστοχία της αντιπάλου μέτρησε ώστε το γκολ της ήττας της να έρθει τελικά στο 87′.

Η ομάδα του Εντίν Τέρζιτς έμεινε για δεύτερο παιχνίδι δίχως νίκη (0-1-1) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, σε μεγαλύτερη απόσταση εφτά βαθμών πίσω από την τέταρτη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για το τελευταίο εισιτήριο προς το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και με λιγότερο «αέρα» τεσσάρων βαθμών πάνω από την έβδομη Στουτγκάρδη για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η… καταστροφή, από οικονομικής απόψεως, πλησιάζει.

Αγωνιστικά Νέα: Αν και επανήλθε στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα ο Σάντσο (ΜΕ, 6/2, 21/6 και 11 ασίστ), δεν αγωνίστηκε ούτε με την Άιντραχτ, αλλά ούτε ταξίδεψε στο Μάνστεστερ. Μία ακόμα επιθετική απώλεια αποτελεί ο νεαρός Μουκοκό (Ε, 1/0, 14/3), που τελικά χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Πάντα εκτός παραμένουν οι Βίτσελ (ΑΜ, 5/1, 15/0), Σμέλτσερ (Α, 7/1), Ζαγκαντού (Α, 2/0, 9/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η δυναμική της Σίτι είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και σύμφωνα με τους μπουκ είναι ακόμα μια χρονιά το πρώτο φαβορί για το τρόπαιο. Δε διαφωνούμε πως κόντρα στη Ντόρτμουντ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση αλλά οι Γερμανοί είναι μια… μηχανή γκολ, καθώς σκοράρουν σχεδόν πάντα. Το γκολ-γκολ μας αρέσει στο 1.80 με pamestoixima.

Για προγνωστικά, στοιχηματικές, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...