Στοίχημα: Έτοιμη για «στέψη» η Κλουζ

Πολλά είναι τα εξ’ αναβολής παιχνίδια που θα γίνουν αυτές τις ημέρες πριν το Σαββατοκύριακο, όταν και στις περισσότερες χώρες θα έχουμε την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων.

Θα αποφύγουμε την Αγγλία αυτή τη φορά και θα έρθουμε προς τα Βαλκάνια, εκεί όπου γίνεται η προτελευταία αγωνιστική στα πλέι-οφ της Ρουμανίας. Η πρωτοπόρος Κλουζ δοκιμάζεται στο Μποτοσάνι.

Παίξε στοίχημα και κάνε την sportingbet εγγραφή σου.

Μποτοσάνι: Μια πολύ καλή σεζόν για τη Μποτοσάνι πλησιάζει στο φινάλε της και η ομάδα από τα βορειοανατολικά της χώρας έχει πολύ λίγες ελπίδες για την 3η θέση, αλλά χρειάζεται 2/2 νίκες και ισάριθμες ήττες των Κραϊόβα και Σέπσι για να το πετύχει, εκ των πραγμάτων σχεδόν απίθανο. Ακόμα και έτσι, όμως, θα παίξει στα ίσα την Κλουζ, προσπαθώντας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη μέχρι τέλους, χωρίς να δώσει «τροφή» σε σενάρια που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί. Η σεζόν, πάντως, ήταν εξαιρετική και λίγοι την περίμεναν να τερματίζει τόσο ψηλά.

Κλουζ: Έχει ανοίξει για τα καλά η όρεξη των φίλων και της διοίκησης της Κλουζ για έναν ακόμα τίτλο, ο οποίος θα είναι ο 4ος συνεχόμενος για την ομάδα, που διανύει σαφώς τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας της. Δυο «στροφές» πριν το φινάλε, βρίσκεται στο +3 από τη Στεάουα και την τελευταία αγωνιστική την υποδέχεται εντός έδρας. Έτσι, δεν υπάρχει περιθώριο για καμία απώλεια πριν το ματς αυτό, τη στιγμή που υπάρχουν πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου και νωρίτερα, σε περίπτωση νίκη της στο Μποτοσάνι και απώλεια της Στεάουα κόντρα στην Κραϊόβα. Μόνο το διπλό είναι ο στόχος κόντρα στην σχετικά αδιάφορη Μποτοσάνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο +3 από τη Στεάουα είναι η Κλουζ και θέλει να πάει με την μάξιμουμ διαφορά στον «τελικό» της τελευταίας αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ κοντά στον τίτλο και λογικά δε θα έχουν πρόβλημα να φύγουν με το διπλό από το Μποτοσάνι. Στο 1.65 μας το δίνει η sportingbet.

Για στοιχηματικές, προσφορές και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...