Στοίχημα: “Αίμα κι άμμος” στη Μαδρίτη, συνεχίζει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός – σούπερ τριάδα στο 6x (video)

“Καυτό” κουπόνι και σήμερα Τετάρτη (09/12) με τους αγώνες για την τελευταία αγωνιστική του Champions League να δεσπόζουν! Το Betarades.gr έχει καταλήξει σε δυνατά προγνωστικά ποδoσφαiρου και μπάσκετ! Πάμε άμεσα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 


Νικά και συνεχίζει ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από το “Καραϊσκάκης” όπου στις 22:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Πόρτο για την αυλαία των ομίλων του Champions League. 

Οι Πειραιώτες θέλουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τη Μαρσέιγ για να συνεχίσουν στο Europa League. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Μάρτινς δέχθηκε πικρή ήττα στη Μασσαλία με 2-1. Προηγήθηκε με υπέροχο σουτ του Καμαρά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη δεν απείλησε και δέχθηκε την ανατροπή με δύο πέναλτι. Ενδιάμεσα, το Σάββατο έκανε με τη σειρά της ανατροπή επί του Βόλου, με τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει εντυπωσιακό χατ τρικ και παραμένει στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. 

Η Πόρτο ήταν τυχερή στο 0-0 της προηγούμενης Τρίτης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Κονσεϊσάο, είδε τους “πολίτες” να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες για να σκοραρουν. Με εξασφαλισμένο το εισιτήριο για τους “16” του θεσμού οι Πορτογάλοι, έρχονται από την εντός έδρας νίκη (4-3) επί της Τοντέλα για τη Liga NOS. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, απόψε θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές, αφού είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. 

Ο Ολυμπιακός έχει μονόπλευρο κίνητρο και στην έδρα του είναι παραδοσιακά δυνατός. Θα τον στηρίξουμε στον άσο του 1.88. 

Πολλά γκολ στη Μαδρίτη!

Παραμένουμε στο Champions League και μεταφερόμαστε στη Μαδρίτη, όπου στις 22:00 η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Γκλάντμπαχ σε ένα παιχνίδι “τελικό” για την πρόκριση!

Όποια ομάδα νικήσει προκρίνεται στους”16”, ενώ με ισοπαλία και νίκη της Ίντερ την ίδια ώρα επί της Σαχτάρ προκρίνονται αμφότερες. 

Οι Μαδριλένοι συνήλθαν το Σάββατο και με το διπλό στη Σεβίλλη (0-1) πήραν ψυχολογία για το σπουδαίο σημερινό παιχνίδι. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Σαχτάρ (2-0 εκτός) και Αλαβές (1-2 εντός). 

Η Γκλάντμπαχ έχασε την ευκαιρία να “κλειδώσει” τη θέση της στην επόμενη φάση την προηγούμενη Τρίτη. Ηττήθηκε 2-3 εντός έδρας από την Ίντερ και πάει στην ισπανική πρωτεύουσα για δύο αποτελέσματα. Το Σάββατο υπέστη απώλεια και στην Μπουντεσλίγκα. Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) στην έδρα της Φράιμπουργκ και παρέμεινε στην 7η θέση. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας έληξε 2-2 με τη Ρεάλ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις. 

Είναι ξεκάθαρο πως αμφότερες οι ομάδες έχουν τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά και μεγάλα προβλήματα στα μετόπισθεν. Περιμένουμε γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό), σε απόδοση 1.90. Αν μπουν 3 γκολ παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

 

Ανώτερη η Νίζνι

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ. Στις 19:00, η Σομπατέλι υποδέχεται τη Νίζνι για το θεσμό του FIBA Champions League. 

Οι Ούγγροι επικράτησαν στην πρεμιέρα του ομίλου της Λούμπλιν 84-75 και προέρχονται από δύο νίκες στο εθνικό τους πρωτάθλημα. 

Η Νίζνι ηττήθηκε στη Σαραγόσα (78-75), αλλά ανέκαμψε με δύο νίκες στη VTB League. 

Οι Ρώσοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και δεν έχουν περιθώρια χαλάρωσης μετά την ήττα στην Ισπανία. Ποντάρουμε λοιπόν στο φαβορί, επιλέγουμε τη Νίζνι σε απόδοση 1.70. 

Το Betarades.gr πάντα παρόν στις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών ομάδων, προαναγγέλλει τη σημερινή μάχη του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο κανάλι μας στο Youtube.  Μπορείτε στα παρακάτω links να παρακολουθήσετε την ανάλυση του αγώνα Ολυμπιακός – Πόρτο

Link: https://www.youtube.com/watch?v=y1nrn2CvPeo

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...