Στοίχημα: Αλώβητος στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός, ντουμπλάρει τις νίκες ο Άγιαξ!

Σήμερα Πέμπτη (25/02) στο στοιχηματικό κουπόνι ξεχωρίζουν τα προγνωστικά Europa League! Ανοιχτές προκρίσεις και δυνατά ζευγάρια στις ρεβάνς της φάσης των “32” με ελληνικό ενδιαφέρον στο Philips Stadion. Παράλληλα, κομβικά παιχνίδια διεξάγονται στην τελική ευθεία της κανονικής σεζόν στην Euroleague. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τις παρακάτω επιλογές:


Δε χάνει ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από το Philips Stadion και την αναμέτρηση PSV Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός (22:00), στη ρεβάνς του 4-2 στον Πειραιά. 

Τρελό το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης, η μία φάση διαδεχόταν, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στην ανάπαυλα 3-2 μπροστά. Ο Μπουχαλάκης άνοιξε το σκορ, ο Εμβιλά έκανε το 2-1 στο 37’, αλλά ο Ζαχάβι είχε απαντήσεις σε ισάριθμες περιπτώσεις. Στις καθυστερήσεις ο Ελ Αραμπί έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή του Εμβογκό, τον οποίο και ντρίμπλαρε πριν σκοράρει σε κενή εστία. Αναμενόμενα πιο χαμηλό το τέμπο στο δεύτερο μέρος, οι ερυθρόλευκοι ήλεγξαν το ρυθμό και πήραν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης με το γκολ του Μασούρα στο 83’ 

Την Κυριακή, η ομάδα του Μάρτινς ήταν σαφές ότι είχε στο μυαλό της τον σημερινό αγώνα και δεν ανέβασε ρυθμούς απέναντι στον Άρη, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1). Η PSV δυσκολεύτηκε στο δικό της αγώνα πρωταθλήματος και χρειάστηκε ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Φίτεσε. Μάλεν και Γκέτσε (X2) σκόραραν για το τελικό 3-1. 

Η PSV είναι μία πολύ ικανή επιθετικά ομάδα, αλλά συνάμα ιδιαίτερα αφελής στο αμυντικό κομμάτι. Σίγουρα θα δημιουργήσει κινδύνους στα καρέ των ερυθρολεύκων, όμως θα υπάρξουν ανοιχτοί χώροι για αντεπιθέσεις. Περιμένουμε τον Ολυμπιακό να τις εκμεταλλευτεί και να επιστρέψει αλώβητος από την Ολλανδία. Ποντάρουμε στο X2 σε απόδοση 1.89. 

Ντουμπλάρει τις νίκες ο Άγιαξ

Μένουμε στην Ολλανδία, στην πρωτεύουσα της οποίας λίγο νωρίτερα (19:55), ο Άγιαξ φιλοξενεί τη Λιλ, στη ρεβάνς του 1-2 στη Γαλλία. 

Ανώτερος ο “αίαντας” στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης στο “Πιέρ Μορουά”, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά στο 72’ βρέθηκε από το πουθενά πίσω στο σκορ. Τραγικό λάθος από τον Ταλιαφίκο προσπαθώντας να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακά του, ο Γουεά το εκμεταλλεύτηκε και έγραψε το 1-0. Η ομάδα του τεν Χάαγκ όμως έμεινε πιστή στο πλάνο της και κατάφερε να γυρίσει το ματς! Ο Τάντιτς με πέναλτι έκανε το 1-1 στο 87’ και τρία λεπτά αργότερα ο Μπρόμπει με πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή! 

Ο Άγιαξ συνέχισε το νικηφόρο του σερί την Κυριακή με το 4-2 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ για την Eredivisie, όπου είναι στο +6 από την PSV, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. 10 οι συνεχόμενες νίκες για τους γηπεδούχους που παίζουν με αυτοπεποίθηση και έχουν ως στόχο να πάνε μακριά στο Europa League. 

Πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της είναι και η Λιλ! Η ομάδα του Γκαλτιέ ήταν εντυπωσιακή στην έδρα της Λοριάν την Κυριακή, επικράτησε 1-4 και σε συνδυασμό με την ήττα της Παρί αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της στο +3. 

Ο Άγιαξ έδειξε ότι ματσάρει καλά απέναντι στους Γάλλους, που έχουν περισσότερο το μυαλό τους στη Ligue 1. Θα ποντάρουμε στην εμπειρία και την ποιότητα του Άγιαξ και θα επιλέξουμε τον άσο στο 2.00

Ρολάρει η Ζενίτ

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από την Euroleague και την αναμέτρηση Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Βαλένθια. 

Οι Ρώσοι προέρχονται από δύο σερί νίκες, επί του Ερυθρού Αστέρα και τη Δευτέρα επί της ισχυρής Αρμάνι (79-70). Με ρεκόρ 15-9 είναι στην 4η θέση και πολύ κοντά στην παρουσία τους στα playoffs της διοργάνωσης. 

Η Βαλένθια επικράτησε την προηγούμενη εβδομάδα της Ρεάλ (89-78), αλλά βρίσκεται ακόμη εκτός 8αδας με ρεκόρ 13-12 και μακριά από την έδρα της έχει θέματα (4-8). 

Σε πολύ καλό φεγγάρι η Ζενίτ, έχει την ποιότητα να συνεχίσει νικηφόρα και θα την εμπιστευτούμε στον άσο με χάντικαπ -4.5 πόντων, σε απόδοση 1.85. 

Το Betarades.gr, πάντα παρόν στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, προαναγγέλλει το σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού στο Αϊντχόφεν απέναντι στην PSV από το κανάλι μας στο Youtube. Δείτε στο παρακάτω link την ανάλυση του αγώνα PSV – Ολυμπιακός:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=4xFKhW28H6E

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...