Στοίχημα: Ανοιχτό παιχνίδι στο “The Valley”

 Λιγότερο εμπορικό το σημερινό (10/11) κουπόνι ενόψει των αγώνων των εθνικών ομάδων, όμως το Betarades.gr έχει εντοπίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα. Υπάρχει πλήρης δράση στο θεσμό του EFL Trophy στην Αγγλία, ενώ παράλληλα διεξάγεται η 2η αγωνιστική στο FIBA Champions League. Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Sportingbet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 


Ανοιχτό παιχνίδι στο Λονδίνο

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από τη βρετανική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα το “The Valley”, όπου στις 21:00 η Τσάρλτον υποδέχεται την Λέιτον Όριεντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων στο EFL Trophy. 

Αδιάφορος βαθμολογικά ο αγώνας, αφού η Λέιτον Όριεντ έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση του θεσμού με δύο νίκες στον όμιλο, την ώρα που η Τσάρλτον έχει αποκλειστεί. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στην έδρα της Γουίμπλεντον με 2-1 και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τους νέους της Μπράιτον. Στο πρωτάθλημα της League One όμως τα πάνε περίφημα! Έρχονται από έξι σερί νίκες, με αποτέλεσμα να πιάσουν την Ίπσουιτς στη 2η θέση της βαθμολογίας. 

Από την άλλη, η Λέιτον Όριεντ αγωνίζεται μία κατηγορία χαμηλότερα. Είναι 13η στη League Two, στο -4 από τα playoffs ανόδου. Μετά από τέσσερα ματς αήττητη, λύγισε στην έδρα της Φόρεστ Γκριν, ενώ το Σάββατο αποκλείστηκε από τη συνέχεια του FA Cup, με το 1-2 από τη Νιούπορτ. 

Κανένα βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες, θα αγωνιστούν δίχως σκοπιμότητες, με όρεξη να χαρούν το παιχνίδι. Δεν θα μοχθήσουν στην άμυνα, με το μυαλό περισσότερο στο πρωτάθλημα και περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ. Ποντάρουμε λοιπόν στο Over 2.5, σε απόδοση 1.80. 

Η αξία στην Όλνταμ

Συνεχίζουμε στον ίδιο θεσμό και μεταφερόμαστε στο Μπράντφορντ, όπου στις 21:30 η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Όλνταμ, επίσης για την 3η αγωνιστική των ομίλων. 

Η Μπράντφορντ μετρά δύο ισοπαλίες απέναντι σε Ντονκάστερ (0-0 εκτός) και Γουλβς Under 21 (1-1 εντός), με τις οποίες ισοβαθμεί στον όμιλο. Όσο για το πρωτάθλημα είναι 15η στη League Two και στο -7 από τα playoffs ανόδου. Την περασμένη Τρίτη επέστρεψε στις επιτυχίες με το 3-0 επί της Σάουθεντ, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες δίχως να σκοράρει. 

Η Όλνταμ είναι πρωτοπόρος στον όμιλο και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Επικράτησε 4-0 της Γουλβς Under 21 και 2-0 της Ντονκάστερ, την ώρα που στο πρωτάθλημα είναι 19η με 11 πόντους συγκομιδή. Ανεβασμένη τελευταία, μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Μετά το 2-1 επί της Τσέλτεναμ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του FA Cup με το 2-3 στην έδρα της Χάμπτον. 

Η φόρμα των ομάδων δεν δικαιολογεί το μεγάλο φαβοριτισμό της Μπράντφορντ, ειδικά σε ένα θεσμό που οι δύο προπονητές δεν υπολογίζουν ιδιαίτερα. Υπάρχει αξία στους φιλοξενούμενους, ποντάρουμε στο διπλό με κάλυψη στο DNB, σε απόδοση 2.20. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Ώρα αντίδρασης για την Μπιλμπάο

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ. Στις 21:00, η Μπιλμπάο αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ για την 2η αγωνιστική του FIBA Champions League. 

Οι Βάσκοι μετρούν πέντε σερί και 8/9 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, το Σάββατο έχασαν στο τοπικό ντέρμπι από την Μπασκόνια με 82-68. Για το θεσμό του Champions League ηττήθηκαν στην έδρα της Καρσίγιακα με 81-72. 

Από την άλλη, η Μπάμπεργκ πέρασε σα σίφουνας από την Μπολόνια στην πρεμιέρα του ομίλου, αλλά στην εκκίνηση του γερμανικού πρωταθλήματος ηττήθηκε στο Αμβούργο. 

Η Μπιλμπάο έχει το υλικό να αντιδράσει και παρά τα αρνητικά αποτελέσματα η εικόνα της είναι βελτιωμένη τελευταία. Θα τη στηρίξουμε στον άσο με χάντικαπ -2.5 πόντων, σε απόδοση 1.75. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...