Στοίχημα: Αξίζει αυτό το Φαβορί στην Bundesliga!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (05/06) μας προετοιμάζει για το Σ/Κ! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει ξανά τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Ο αγώνας που κλέβει την παράσταση απόψε, είναι το Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ, από την Bundesliga. Το σημείο μας από το ματς είναι δυνατό και αξίζει να το δείτε. Επιπλέον, απλώνουμε τα… δίχτυα μας και σε άλλες χώρες. Πορτογαλία και Κροατία έχουν την τιμητική τους. Οι στοιχηματικές μας επιλογές είναι για όλα τα γούστα και σε ανταγωνιστικές αποδόσεις. Φυσικά, οι φίλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν με αγωνία τα προγνωστικά Ισπανίας που έρχονται στο site μας την άλλη εβδομάδα! Περνάμε τώρα στις αναμετρήσεις μας!

Για τη νίκη η Γκλάντμπαχ

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας αρχίζουν από την Bundesliga. Ειδικότερα, στις 21:30, για την 30η αγωνιστική, η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί στις στοιχηματικές και υπάρχει λόγος για αυτό.
Η Φράιμπουργκ δεν έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση μετά τη μεγάλη διακοπή. Σε τέσσερις αγώνες που έδωσε για το πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε μια νίκη. Αντίθετα, έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική φιλοξένησε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα επικίνδυνη και έχασε τελικά με 0-1. Παλεύει για την εξάδα και απέχει τέσσερις πόντους από την έκτη Βόλφσμπουργκ. Παρόλα αυτά, μοιάζει δύσκολο με την εικόνα που έχει στα τελευταία ματς να πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Να σημειωθεί, ότι στα επτά τελευταία παιχνίδια στην έδρα της έχει πέντε ήττες!
Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ γύρισε στις επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική. Συγκεκριμένα, υποδέχτηκε τη νεοφώτιστη Ουνιόν Βερολίνου και τη διέλυσε με 4-1. Έχει… μπόλικη ποιότητα η Γκλάντμπαχ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Μάλιστα, Πλεά και Τουράμ είναι σε πολύ καλή φόρμα και μπορούν να βάλουν δύσκολα απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Τα πάνε καλά στα εκτός έδρας ματς οι φιλοξενούμενοι. Δεν φοβούνται μακριά από το «σπίτι» τους και παίρνουν αποτελέσματα. Στα επτά πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια για την Bundesliga έχουν μόνο μια ήττα, από τη Σάλκε. Επίσης, μετράνε τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη και σήμερα.
Η Γκλάντμπαχ είναι ανώτερη ομάδα και έχει τα φόντα για τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε ποιότητα και είναι σε καλύτερη φόρμα. Έτσι, θα επιλέξουμε το «διπλό» σε απόδοση 1.85.

Μπορεί και εύκολα η Μπράγκα

Στην Πορτογαλία τώρα, η Σάντα Κλάρα φιλοξενεί την Μπράγκα. Είναι η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το ματς θα γίνει στις 21:00. Η Μπράγκα είδε Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ να γκελάρουν. Ωστόσο, αυτή θέλει να κάνει τη διαφορά!
Η Σάντα Κλάρα άλλωστε, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως ομάδα. Να τονιστεί, ότι θα αγωνίζεται σε ουδέτερο γήπεδο αφού το δικό της δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Γενικά πάντως, στην έδρα της δεν τα πήγαινε καλά. Έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες σε οκτώ εντός έδρας παιχνίδια. Πριν τη διακοπή δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Αγνοούσε τη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ζιλ Βιθέντε. Είχε από την αρχή στόχο την παραμονή στην κατηγορία, και φαίνεται ότι θα τα καταφέρει εύκολα. Έχει διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχει μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια.
Αντίθετα, η Μπράγκα επιθυμεί να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τετράδα, που της δίνει την έξοδο στην Ευρώπη. Με νίκη μάλιστα σήμερα, ξεφεύγει με εννιά πόντους από την πέμπτη Φαμαλικάο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε τρομερή φόρμα και στο τελευταίο τους παιχνίδι κέρδισαν με 3-1 την Πορτιμονένσε. Εντοπίζονται στην τρίτη θέση της κατάταξης και εκεί θέλουν να παραμείνουν μέχρι το τέλος. Διαθέτουν πολύ δυνατό ρόστερ και μετράνε εννιά νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος! Δίκαια αποτελεί το φαβορί για τη νίκη και στο σημερινό ματς.
Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι σε… όλα και έχουν και μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο. Η έδρα θα είναι ουδέτερη και αυτό θα παίξει επίσης το ρόλο του. Βλέπουμε εύκολο πέρασμα για τους φιλοξενούμενους. Πάμε με την Μπράγκα -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Μπράγκα νικήσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.00.

Με τα γκολ στην Κροατία

Μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα Κροατίας, που βρίσκεται στην 27η αγωνιστική του. Στις 21:00, η Χάιντουκ θα παίξει εντός έδρας με την Ίντερ Ζάπρεσιτς. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να… ξεχάσουν τα ματς πριν από τη διακοπή.
Η Χάιντουκ συγκεκριμένα, δεν είχε κερδίσει κανένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια πριν την αναβολή του πρωταθλήματος. Σε αυτά, είχε μια ισοπαλία και δύο ήττες. Έτσι, έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και απειλείται από την Όσιγιεκ. Δεν έχει πείσει με την απόδοσή της φέτος, κυρίως στην επίθεση. Αμυντικά, τα πάει καλά, αλλά τελευταία έδειξε να χάνει και αυτό το πλεονέκτημα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από τη Ριέκα. Απόψε λοιπόν, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να γυρίσουν τον διακόπτη!
Εξάλλου, η Ίντερ Ζάπρεσιτς δεν τρομάζει. Αντιθέτως, κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Συμμετέχει εδώ και πέντε χρόνια στην πρώτη κατηγορία, αλλά φέτος βλέπει την κατάσταση να έχει γίνει δύσκολη. Είναι εντός της ζώνης που οδηγεί στα πλέι-άουτ και θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα για να τη γλιτώσει. Το βασικό της πρόβλημα είναι στην άμυνα, αφού διαθέτει το χειρότερο παθητικό στη διοργάνωση. Έχει προλάβει να δεχτεί 51 γκολ και αυτό της στοιχίζει πάρα πολύ. Μάλιστα, καθιστά… μάταια την προσπάθεια που κάνει στην επίθεση, αφού βρίσκει τρόπους να σκοράρει.
Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεσπάσουν και θα ψάξουν τα πολλά γκολ. Άλλωστε, έχουν απέναντί τους μια τραγική άμυνα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν δίχτυα ακόμα κι αν ηττηθούν. Περιμένουμε ένα ωραίο ματς και επιλέγουμε το Goal/Goal στο 2.85.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...