Στοίχημα: “Αστεράτες” επιλογές σε Ντόρτμουντ και Σεβίλλη – τριάδα για ταμείο στο 7.18!

Σήμερα Τετάρτη (02/12) το κουπόνι παρουσιάζει τρομερό στοιχηματικό ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατά προγνωστικά Champions League για εσάς! Μεγάλες μάχες για την 5η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ συνεχίζεται και η μπασκετική δράση στο Eurocup. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 


Ανταγωνιστική η Λάτσιο

Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από Signal Iduna Park, οπου στις 22:00 η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Λάτσιο για τον 6ο όμιλο. Οι δύο τους ήταν εξ αρχής τα φαβορί για την πρόκριση και το έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής. Σήμερα θα κριθεί εν πολλοίς η πρωτιά στον όμιλο. 

Αναμετρήθηκαν για την πρεμιέρα του ομίλου στη Ρώμη, όπου οι Ιταλοί είχαν επικρατήσει καθαρά και δίκαια με 3-1. Έκτοτε η Ντόρτμουντ έκανε 3/3 νίκες, ενώ η Λάτσιο αναδείχθηκε ισόπαλη σε Μπριζ και Αγία Πετρούπολη. 

Στους αγώνες της προηγούμενης εβδομάδας, αμφότερες πήραν εντός έδρας νίκες επί των Μπριζ και Ζενίτ με 3-0 και 3-1 αντίστοιχα, ενώ έζησαν το ίδιο άσχημο σενάριο στις εγχώριες υποχρεώσεις τους το Σαββατοκύριακο. Η Ντόρτμουντ ηττήθηκε εντός από την Κολωνία (1-2) και η Λάτσιο από την Ουντινέζε (1-3). 

Η Ντόρτμουντ έχει την ποιότητα να πιέσει την άμυνα των Ιταλών, όμως έχει και φανερά κενά στα μετόπισθεν, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο φορμαρισμένος Ιμόμπιλε και η παρέα του. Η ομάδα του Ινζάγκι έδειξε ότι ματσάρει καλά απέναντι στην Μπορούσια και την περιμένουμε ιδιαιτέρως ανταγωνιστική απόψε. Θα επιλέξουμε τη Λάτσιο με +1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 1.87. Σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Εμπιστοσύνη στη Σεβίλλη

Συνεχίζουμε με Champions League και ταξιδεύουμε νοτιοδυτικά, στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας. Εκεί, στις 22:00, η Σεβίλλη υποδέχεται την Τσέλσι, σε μία ακόμη μάχη κορυφής. 

Σεβιγιάνοι και Λονδρέζοι έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την θέση του στην κλήρωση των “16” με τις παρόμοιες νίκες που πέτυχαν την προηγούμενη εβδομάδα. Η Σεβίλλη πέρασε νικηφόρα από το Κράσνονταρ και η Τσέλσι από τη Ρεν, αμφότερες με γκολ στις καθυστερήσεις!

Όσο για τις εγχώριες υποχρεώσεις, η Σεβίλλη έφτασε τις 5 σερί νίκες με το 0-1 στην Ουέσκα, ενώ η Τσέλσι έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με την Τότεναμ. 

Στην πρεμιέρα του ομίλου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα στο Stamford Bridge, με τους Ισπανούς να στέκονται πολύ καλά και να μην απειλούνται σχεδόν καθόλου. 

Απόψε η ομάδα του Λοπετέγκι παίζει μόνο για τη νίκη που θα της δώσει την 1η θέση, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τους “μπλε” λόγω διαφοράς τερμάτων. Οι γηπεδούχοι ρολάρουν τον τελευταίο μήνα και έχουν την εμπειρία να πάρουν το παιχνίδι. Υποτιμούνται από τις αποδόσεις και θα τους στηρίξουμε στον Άσσο DNB, σε απόδοση 2.10. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Οι απουσίες οδηγούν στο Over

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ. Στις 21:45, Μπουργκ και Βενέτσια αναμετρώνται για την 6η αγωνιστική του Eurocup. 

Οι Γάλλοι είναι 3οι στον όμιλο με ρεκόρ 3-2, προερχόμενοι από την εντός έδρας ήττα από την Ούνιξ (74-86). 

Η Βενέτσια είναι 5η με ρεκόρ 2-3. Στον τελευταίο αγώνα της για το θεσμό ηττήθηκε επίσης από την Ούνιξ με 90-87 στο Καζάν. 

Υπό ειδικές συνθήκες το ματς, διεξάγεται στην Ιταλία και αύριο θα αναμετρηθούν εκ νέου οι δύο ομάδες. Οι Ιταλοί έχουν πληγεί από την πανδημία με πολλά κρούσματα το τελευταίο διάστημα και θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες. 

Λογικό φαβορί η Μπουργκ, εμείς θα πάμε με το Over 162.5 σε απόδοση 1.83, αφού οι πολλές απουσίες στη Βενέτσια δεν θα της επιτρέψουν να παίξει σοβαρή άμυνα. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...