Στοίχημα: Αυτός ο «Άσος» τους πάει… Τελικό!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (25/07) έχει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Πριν από αυτά, δείτε ΕΔΩ γιατί αξίζει η εγγραφή στη στοιχηματική Betrebels.
Στην Αγγλία, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο παιχνίδια για τα ημιτελικά των πλέι-οφ ανόδου στην Κόνφερενς. Εμείς θα ασχοληθούμε με ένα από αυτά τα ματς που βγάζει δυνατό σημείο. Στην Πορτογαλία, η Φαμαλικάο έχει ιστορική ευκαιρία να «κλειδώσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα την εμπιστευτούμε. Η τριάδα των επιλογών μας, κλείνει με τη… λατρεμένη Β’ Σουηδίας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας δούμε τις προβλέψεις μας!

Έτοιμοι για τελικό!

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Αγγλία, και την αγαπημένη στοιχηματικά Κόνφερενς. Στις 19:00, η Νοτς Κάουντι υποδέχεται την Μπαρνέτ για τα ημιτελικά των πλέι-οφ ανόδου. Το ματς είναι μονό, και αν χρειαστεί, ακολουθεί παράταση και πέναλτι.
Η Νοτς Κάουντι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, σύμφωνα με τους bookmakers. Και δικαιολογημένα. Ήταν πολύ καλή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μάλιστα, πριν τη διακοπή μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, με τέρματα 11-2 υπέρ της! Στο τελευταίο ματς που έδωσε, διέλυσε με την Ίστλιχ. Εκμεταλλεύεται την έδρα της φέτος, με δέκα νίκες και οκτώ ισοπαλίες. Μόλις δύο φορές έχει χάσει στο γήπεδό της η Νοτς Κάουντι. Στα θετικά ότι δεν έχει και σημαντικές απουσίες για σήμερα.
Η Μπαρνέτ δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της στη regular season αλλά κατάφερε να βρεθεί στα πλέι-οφ ανόδου. Μάλιστα στα προημιτελικά πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε 0-2 της Γέοβιλ, για να διεκδικεί τώρα την πρόκριση στον τελικό! Έκανε δυνατό finish και είναι αήττητη στα 13 τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, οι δυνατότητές της ως ομάδα δεν παύουν να είναι συγκεκριμένες. Δεν διακρίνεται για την ποιότητά της, αλλά κυρίως για την πειθαρχία και τη μαχητικότητα.
Καθαρά ποιοτικά, η Νοτς Κάουντι υπερέχει. Είναι δυνατή στην έδρα της και πιο ξεκούραστη από την αντίπαλό της. Θεωρούμε ότι θα πάρει τη νίκη – πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.36.

Ιστορική ευκαιρία για τη Φαμαλικάο

Στην Πορτογαλία, είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και κρίνονται στόχοι. Σε αυτό το πλαίσιο, η Φαμαλικάο δοκιμάζεται στην έδρα της Μαρίτιμο. Οι φιλοξενούμενοι είναι έτοιμοι για να βγούνε στην Ευρώπη!
Η Μαρίτιμο άλλωστε, είναι μια ομάδα μετρίων δυνατοτήτων, που το έδειξε αυτό σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τελικά, κατάφερε να πετύχει σχετικά εύκολα τον στόχο της, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Είναι στη 12η θέση, έχει σωθεί και μαθηματικά ενώ φυσικά δεν προλαβαίνει κάτι περισσότερο. Έτσι, αγωνίζεται δίχως άγχος και πίεση. Αλλά και χωρίς κίνητρο, εκτός από το να κλείσει με χαμόγελα τη χρονιά. Προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τη Γκιμαράες, όπου δεν είχε καλή παρουσία και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.
Η Φαμαλικάο με τη σειρά της, έχει την μεγάλη ευκαιρία να βγει στην Ευρώπη να βγει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κάτι που δικαιούται με βάση την εικόνα της όλη τη χρονιά στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσε βέβαια να «κλειδώσει» το εισιτήριο από την προηγούμενη αγωνιστική. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0 της Μποαβίστα, ισοφαρίστηκε και έμεινε εκεί. Παρόλα αυτά, κρατάει την τύχη στα χέρια της και με νίκη σήμερα είναι σίγουρα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Έχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και μπορεί να αποδράσει από την έδρα της Μαρίτιμο.
Το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Η Φαμαλικάο, ούτως ή άλλως, είναι καλύτερη ομάδα και δεν θέλει να τα… θαλασσώσει στο τέλος. Πιστεύουμε ότι θα κάνει το χρέος της και θα πάρει το «διπλό», σε απόδοση 2.00.

Αντέχουν οι φιλοξενούμενοι

Μεταφερόμαστε στη Σουηδία και το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Τη γνωστή σε όλους Σουπερέταν! Η διοργάνωση έχει αρχίσει πρόσφατα. Για την όγδοη αγωνιστική, η Βαστέρας παίζει εντός έδρας με τη Νόρμπι.
Δεν ήταν κακή η Βαστέρας στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, στην έδρα της Ακρόπολις. Δημιουργικά μάλιστα, ήταν αρκετά καλή, και δημιούργησε πολλές φάσεις. Όμως, είχε σοβαρό θέμα στην αποτελεσματικότητα και το πλήρωσε ακριβά. Δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει. Πρέπει να βελτιωθεί στο τελείωμα των φάσεων, αφού δεν συγχωρούνται τέτοια λάθη. Πάντως, στα αρνητικά ότι απόψε θα έχει και αρκετές απουσίες. Και αμυντικά, έχει προβλήματα που δεν έχει διορθώσει ακόμα.
Στην αντίπερα όχθη, η Νόρμπι είναι «σκληρή» ομάδα και έχει προλάβει να το αποδείξει αυτό ήδη από το ξεκίνημα της σεζόν. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, και μάλιστα σε δύσκολα παιχνίδια. Αρχικά, έμεινε στο 1-1 εντός με την Ακρόπολις. Στη συνέχεια, πήρε βαθμό στην έδρα της Σούντσβαλ (0-0). Δεν δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ η Νόρμπι, που παίζει πειθαρχημένα και πρέπει να «ματώσει» ο αντίπαλος για να την κερδίσει. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι στο σημερινό παιχνίδι, ειδικά αν συνεχίσει να παίζει με τέτοια συγκέντρωση στην άμυνα. Δεν έχει και σημαντικούς απόντες.
Οι ομάδες μοιάζουν περίπου ισοδύναμες. Το πρόβλημα της Βαστέρας στο γκολ μπορεί να της στοιχίσει και σήμερα, απέναντι στη Νόρμπι που είναι σκληρό «καρύδι». Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα και επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.95.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...