Στοίχημα: Βροχή τα γκολ στη Γένοβα, “δαγκώνουν” οι “λύκοι” – παρολί για γούστα στο 27.5Χ!

Σούπερ στοιχηματικό Σάββατο (16/01) σήμερα, με φουλ δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και με πολλές αξιόλογες επιλογές. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει προγνωστικά Ιταλίας, Ελλάδας, Γερμανίας, Γαλλίας και μπάσκετ Ισπανίας. Πάμε στην ανάλυση τους. 


Με τα γκολ στην Τρίπολη

Ξεκινάμε από τα δικά μας και τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Παναιτωλικός στις 17:15. 

Ο Αστέρας έρχεται από κυνική εκτός έδρας νίκη στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Σκόραρε στη μοναδική καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, από λάθος των γηπεδούχων και διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση μέχρι τα μέσα του δευτέρου μέρους. Στο τελευταίο κομμάτι πιέστηκε, στάθηκε τυχερός στο δοκάρι των αντιπάλων, αλλά κατάφερε να φύγει με το “τρίποντο” από την Αθήνα. Βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 21 πόντους, με στόχο να παραμείνει εντός των playoffs ως το φινάλε. 

Ο Παναιτωλικός το πάλεψε με τον Ολυμπιακό όσο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος. Ισοφάρισε προσωρινά με τον Ταχάρ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά δίκαια γνώρισε την ήττα από μία σαφώς ανώτερη ομάδα. Παραμένει δίχως νίκη μακριά από το Αγρίνιο σε οκτώ εξόδους (0-4-4). 

Ο Αστέρας θα μπει με καλή ψυχολογία στον αγώνα και έχει την ποιότητα να βάλει δύσκολα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Παναιτωλικός τα παλεύει τα παιχνίδια τελευταία και δεν είναι εύκολο εμπόδιο, καθώς είναι βελτιωμένος επιθετικά και μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Επιλέγουμε Οver 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.95. Σε περίπτωση επίτευξης δύο τερμάτων, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Αφιλόξενη η έδρα των “λύκων”

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία και συγκεκριμένα την Volkswagen Arena, όπου η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Λειψία για την 16η αγωνιστική της Bundesliga. 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της φορμαρισμένης Ουνιόν, όπου κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο ημίχρονο παρότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 50’! Πολύ σοβαρή ομάδα, βρίσκεται στην 6η θέση με μόλις δύο ήττες στη σεζόν, αυτές από Μπάγερν και Ντόρτμουντ εκτός έδρας. Εντός έχει ρεκόρ 5-2-0!

Η Λειψία ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο ντέρμπι με την Ντορτμουντ και ηττήθηκε απολύτως δίκαια με 1-3 στην έδρα της. Εμφάνισε μεγάλα αμυντικά προβλήματα μετά από καιρό, ενώ δημιουργικά γενικά φέτος δεν αποδίδει στο επίπεδο που την είχαμε συνηθίσει με μόλις 26 γκολ ενεργητικό. 

Η Βόλφσμπουργκ είναι πολύ συμπαγής ομάδα, δυνατή στην έδρα της και η Λειψία δεν θα έχει εύκολο έργο. Αδικείται από τις αποδόσεις η Βόλφσμπουργκ, βρίσκουμε αξία στο 1Χ σε απόδοση 1.85. 

Συνήθεια στα γκολ

Ταξιδεύουμε πάλι στον ευρωπαϊκό νότο και στη Γένοβα, όπου στις 21:45 η Σαμπντόρια φιλοξενεί την Ουντινέζε για την 18η αγωνιστική της Serie A. Στην 11η θέση με 20 πόντους οι γηπεδούχοι, στην 15η θέση με 16 πόντους οι φιλοξενούμενοι. Δύσκολο παιχνίδι ως προς την πρόβλεψη νικητή, αλλά η τάση των ομάδων μας οδηγεί σε ξεκάθαρη επιλογή με γκολ, που τιμάται σε πολύ καλή απόδοση. 

Επιθετική εντός έδρας η Σαμπντόρια, μετρά 5 σερί Over, επικίνδυνη εκτός η Ουντινέζε μετρά 4/5 Over μακριά από το γήπεδό της. Θα ποντάρουμε σε ένα ακόμη πλούσιο παιχνίδι, θα επιλέξουμε το Over 2.5, σε απόδοση 2.03. 

Σε αντίθετη τροχιά!

Η τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή της ημέρας έρχεται από τη Γαλλία. Στις 20:00, η Κλερμόν υποδέχεται την Ντανκέρκ για την 20η αγωνιστική της Ligue 2. 

Σε καλό “φεγγάρι” οι γηπεδούχοι, αήττητοι στα 6 τελευταία (4-2-0), δεν δέχθηκαν γκολ στα 5 από αυτά! Φουριόζοι στο γήπεδό τους, προέρχονται από 4 σερί νίκες με 11 γκολ ενεργητικό! 

Η Ντανκέρκ από την άλλη, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τον πρώτο της πόντο μετά από 4 σερί ήττες, ενώ μακριά από το γήπεδό της μετρά τρεις σερί αποτυχίες δίχως να σκοράρει! 

Ανώτερη ποιοτικά και σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Κλερμόν, περιμένουμε να αξιοποιήσει και πάλι την έδρα της και να επιβεβαιώσει τον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 1.93. 

Φουλ επίθεση στο νησιώτικο ντέρμπι

Κλείνουμε τις Σαββατιάτικες επιλογές μας με μπάσκετ. Στις 21:45, η διεξάγεται το ντέρμπι των Κανάριων Νήσων, ανάμεσα στην Γκραν Κανάρια και την Τενερίφη. 

Πολύ επιθετικές ομάδες και οι δύο, αρέσκονται σε γρήγορο τέμπο, θα επιδιώξουν να τρέξουν το γήπεδο με στοιχειώδη ευστοχία περιμένουμε να επιβεβαιώσουν το Over 164.5  σε απόδοση 1.95. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...