Στοίχημα: Γκολ με το σταγονόμετρο στο Βελοντρόμ, “αίμα κι άμμος” στο Γκλάντμπαχ – σούπερ τριάδα στο 6.63! (video)

Στο κουπόνι της Τρίτης (01/12) παρουσιάζει τρομερό ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Προτελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Champions League με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στη Μασσαλία και την Ίντερ να παίζει ρέστα στη Γερμανία. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έχει επικίνδυνη αποστολή στο “Αστρομπάλ” για την Euroleague. Τις παρακάτω επιλογές μας μπορείτε να τις βρείτε σε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betrebels. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 


Κλειστό ματς στο Βελοντρόμ!

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το Βελοντρόμ, όπου στις 22:00, η Μαρσέιγ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου. 

Οι Μασσαλοί απογοητεύουν στην επιστροφή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετρούν 4/4 ήττες, δίχως να έχουν “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα! Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν και πάλι κατώτεροι των περιστάσεων στο εντός έδρας 0-2 από την Πόρτο. Από εκτέλεση κόρνερ ήρθε το 0-1 στο πρώτο ημίχρονο και παρότι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 67’ δεν κατάφεραν να αντιδράσουν. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπαλέρντι υπέπεσε σε πέναλτι από το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην ίδια φάση. Η ομάδα του Βίλας-Μπόας αντέδρασε το Σάββατο με το 3-1 επί της Ναντ και ανέβηκε στην 6η θέση της Ligue 1. 

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη με το 1-2 επί του Άρη και παρέμεινε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Απόλυτος πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο τερμάτων ο Μπουχαλάκης. Όσον αφορά τον όμιλο, το σενάριο πρόκρισης στους “16” του θεσμού μοιάζει με mission impossible, αφού εκτός από το 2/2 θέλει και ήττα της Πόρτο απόψε. Ταξιδεύει ουσιαστικά στη Μασσαλία με στόχο την εξασφάλιση της 3ης θέσης και την ευρωπαϊκή συνέχεια στο Europa League, κάτι που πετυχαίνει με μία ισοπαλία. 

Οι δύο ομάδες δυσκολεύονται ιδιαίτερα στο σκοράρισμα και η κρισιμότητα του αγώνα θα κάνει τους δύο Πορτογάλους προπονητές να πάρουν λίγα ρίσκα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει αμυντική συνοχή και μπορεί να ρίξει το τέμπο του αγώνα. Περιμένουμε λίγες φάσεις και ποντάρουμε στο Under 2.5, σε απόδοση 1.70. 

Φουλ επίθεση στο Borussia Park

Παραμένουμε στο Champions League και μεταφερόμαστε βορειοανατολικά, στο Borussia Park, όπου την ίδια ώρα αναμετρώνται Γκλάντμπαχ και Ίντερ για τον 2ο όμιλο. 

Η Γκλάντμπαχ είναι η ευχάριστη έκπληξη των ομίλων γενικότερα, αφού παραμένει αήττητη με 8 πόντους, οι οποίοι θα ήταν 12 αν ήταν πιο συγκεντρωμενη στις καθυστερήσεις των αγώνων με Ρεάλ (εντός) και Ίντερ (εκτός). Την προηγούμενη εβδομάδα διέλυσε και πάλι τη Σαχτάρ! Απέναντι στους Ουκρανούς σκόραρε συνολικά 10 γκολ σε δύο παιχνίδια και απόψε με μία ισοπαλία ουσιαστικά αγκαλιάζει την πρόκριση στους “16”. Μετά την τεσσέρα απέναντι στη Σαχτάρ, το Σάββατο φιλοδώρησε με ακόμη τέσσερα γκολ και τη Σάλκε για την Μπουντεσλίγκα. Over 3.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της!

Η Ίντερ κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό από τη διοργάνωση για τρίτη σερί χρονιά! Την Τετάρτη ηττήθηκε 0-2 από τη Ρεάλ και πλέον χρειάζεται μόνο 2/2 νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων για δώσει το παρών στα νοκ άουτ. Ένα αχρείαστο πέναλτι του Μπαρέλα στο 4ο λεπτό και μία ανόητη αποβολή του Βιδάλ στο 33ο ουσιαστικά “σκότωσαν” τις ελπίδες των νερατζούρι για θετικό αποτέλεσμα. Το Σάββατο όμως, η ομάδα του Κόντε ήταν εντυπωσιακή στο 0-3 επί της επικίνδυνης Σασουόλο για τη Σέριε Α.. 

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση, με την Ίντερ να παίζει μόνο για τη νίκη. Οι Ιταλοί θα ρισκάρουν και έχουν τη γραμμή κρούσης για να προβληματίσουν τους γηπεδούχους, ενώ η ομάδα του Ρόζε θα βρει σίγουρα χώρους στις αντεπιθέσεις. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με φρενήρη ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, γι αυτό ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.93. 

Με τον “εξάστερο” στο Αστρομπάλ!

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ. Στις 21:45, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Βιλερμπάν.

Σε δυσχερή θέση και οι δύο ομάδες, έχουν μείνει πίσω στην κούρσα της 8αδας και οφείλουν να αντιδράσουν. Οι Γάλλοι έκαναν την έκπληξη επικρατώντας 80-68 της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά είναι ιδιαιτέρως ασταθείς στην απόδοσή τους, εξ ου και το 2-6 ρεκόρ. 

Ο Παναθηναϊκός πήρε ψυχολογία με τη νίκη επί της Μπάγερν (83-76) στο ΟΑΚΑ και έχει την εμπειρία και τη “φανέλα” για να περάσει από τη Λυών και να αναπτερώσει τις ελπίδες του για τα playoffs. Θα στηρίξουμε το “τριφύλλι” και θα ποντάρουμε στο διπλό του 2.02. 

Το Betarades.gr πάντα παρόν στις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών ομάδων, προαναγγέλει την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Μασσαλία στο κανάλι μας στο Youtube.  Μπορείτε στο παρακάτω link να παρακολουθήσετε την ανάλυση του αγώνα Μαρσέιγ – Ολυμπιακός:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=AY_bnsfJv6Q

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...