Στοίχημα: Δικέφαλο προβάδισμα, άλμα τίτλου η Ατλέτικο – παρολί για ταμείο στο 29,9!


Πλούσιο είναι το κουπόνι της Κυριακής (04/04) με αγώνες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον να παίζονται σε όλη την Ευρώπη. To Betarades.gr έχει πέντε δυνατές προτάσεις για εσάς που βρίσκετε με ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betshop. Οι επιλογές μας έρχονται από τη Σούπερ Λιγκ, την Μπουντεσλίγκα, τη Λιγκ 1 και τη Λα Λίγκα. Έχουμε και προγνωστικό μπάσκετ από την Ευρωλίγκα. Ας περάσουμε στις αναλύσεις μας!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τη Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 15:00 στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να ακολούθησε η διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, όμως, θα κάνει καιρό να συνέλθει από το … κάζο που έπαθε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Όταν και προηγήθηκε με 0-2, δέχτηκε, όμως δύο γκολ στο τέλος,  με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο, μάλιστα, να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μια νίκη, με 2-1 επί του ΠΑΟΚ, στα τελευταία έξι παιχνίδια του.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επικράτησε με 3-1 επί της ΑΕΚ, στο ντέρμπι των δικεφάλων στην Τούμπα. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον δεύτερο Άρη. Έχει κερδίσει τα πέντε από τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική για τους γηπεδούχους, προκειμένου να μην μείνουν ακόμα πιο πίσω στη βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ, όμως, είναι καλύτερη ομάδα, φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά του και μπορεί να κερδίσει. Θα επιλέξουμε το “διπλό” σε απόδοση 2.15.

Το κίνητρο της Βέρντερ Βρέμης

Προχωράμε στις προτάσεις μας με τη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα, με τη Στουτγκάρδη να φιλοξενεί τη Βέρντερ Βρέμης στις 16:30 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Στο τελευταίο παιχνίδι τους πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι γνώρισαν την συντριβή με 4-0 από την Μπάγερν Μονάχου. Αποτέλεσμα που έσπασε το αήττητο σερί των πέντε αγώνων που “έτρεχαν”, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, απέναντι σε Χέρτα Βερολίνου (1-1) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-1). Βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, εφτά λιγότερους από την έκτη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η άμυνά της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί 41 γκολ σε 26 αναμετρήσεις.

Η Βέρντερ Βρέμης θέλει να γυρίσει το κλίμα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα στην έδρα της, από την Μπάγερν Μονάχου (1-3) και την Βόλφσμπουργκ (1-2). Έχει καταφέρει, πάντως, να σκοράρει και στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Σάρτζεντ που έχει σημειώσει πέντε από τα συνολικά 31 τέρματα της ομάδας του, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της νίκησε με 2-0 την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Η Στουτγκάρδη είναι θεωρητικά το φαβορί της αναμέτρησης, η Βέρντερ Βρέμης, όμως, έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα μακριά από την έδρα της και έχει ισχυρότερο κίνητρο, καθώς θέλει να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θα στηρίξουμε το Χ2 σε απόδοση 2.00.

Ανώτερη η Ατλέτικο Μαδρίτης

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη Λα Λίγκα, εκεί όπου στις 22.00 η Σεβίλλη υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 29η αγωνιστική.

Ακριβώς πριν τη διακοπή του ισπανικού πρωταθλήματος, η ομάδα της Ανδαλουσίας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βαγιαδολίδ. Γλίτωσε, μάλιστα, την ήττα με το γκολ του Μπόνο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, επί της Μπέτις (1-0) και Έλτσε (2-0). Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί μόλις 21 γκολ σε 28 αγώνες. 

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ από την Τσέλσι και κέρδισε με 1-0 την Αλαβές. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 66 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λουίς Σουάρες είναι ο ηγέτης της γραμμής κρούσης της, έχοντας σημειώσει 19 από τα συνολικά 51 τέρματα της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι καλύτερη ομάδα και θέλει να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, που θα της επιτρέψει να κάνει βήμα προς τη κατάκτηση της λίγκας. Η Σεβίλλη δεν είναι ανίκητη στην έδρα της. Επιλογή μας αποτελεί το 2 (DNB) σε απόδοση 1.95.

Παίζει για την επιβίωσή της η Ναντ

Επόμενη στάση μας είναι η Γαλλία και η Λιγκ 1, με τη Ναντ να αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Νις για την 32η αγωνιστική στις 16:00.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στην τεράστια εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1  στην έδρα τους απέναντι στην Λοριάν. Προηγήθηκαν στο σκορ, δέχτηκαν όμως τη ισοφάριση τρία λεπτά πριν από τη λήξη. Βρίσκονται στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς και παλεύουν για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουν προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία, καθώς έχουν δεχτεί 46 γκολ σε 30 παιχνίδια.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος η Νις κέρδισε 3-0 στην έδρα της της Μαρσέιγ. Αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς πλέον βρίσκεται στην 11η θέση και φαίνεται ότι έχει, ουσιαστικά, εξασφαλίσει τη παραμονή της. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Γκουιρί, που έχει σημειώσει 12 τέρματα.

Το ένστικτο της επιβίωσης είναι ισχυρό για την Ναντ που δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, απέναντι σε μια σαφώς πιο άνετη αντίπαλο. Θα επιλέξουμε 1 (DNB) σε απόδοση 1.80.

Σε χαμηλό τέμπο στην Euroleague

Αλλάζουμε άθλημα και ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και την εξ αναβολής αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Euroleague, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να υποδέχεται στις 21:05 την Βιλερμπάν.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, για το πρωτάθλημα του Ισραήλ και την Ευρώπη, οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 76-64 από τον Ερυθρό Αστέρα. Οι 14 πόντοι που σημείωσε ο Ντόρσι δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της χώρας της, με 17 νίκες σε 20 αγώνες.

Η Βιλερμπάν κατάφερε να αντισταθεί μόνο στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια όμως υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και γνώρισε την συντριβή με 87-53. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα για την γαλλική ομάδα στην Euroleague. Αντίθετα, τα πάει καλύτερα στο πρωτάθλημα της χώρας της, όπου στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε εύκολα επί της Σαλόν- Ρεμ με 97-71.

Οι δύο ομάδες δεν κυνηγούν κάποιον στόχο και δεν … καίγονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το πιθανότερο, είναι να μη ξεφύγει το σκορ. Θα προτιμήσουμε το Under 157.5 πόντους σε απόδοση 1.98.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...