Στοίχημα: Δυάδα επιλογών από Λευκορωσία!

Πρωτομαγιά σήμερα, και το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα έχει ενδιαφέροντα… πραγματάκια. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Οι προβλέψεις μας εστιάζουν για ακόμα μια φορά στη Λευκορωσία. Τόσο η πρώτη κατηγορία, όσο και οι ρεζέρβες, προσφέρουν αξιόλογες επιλογές για το στοίχημα. Η έμφαση σήμερα δεν δίνεται στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά στα γκολ. Προκύπτει λοιπόν, μια καλή δυάδα σημείων. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η bwin. Ας περάσουμε τώρα στις προτάσεις μας!

Κυριαρχεί η σκοπιμότητα

Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας από τον αγώνα Σμολέβιτσι – Ενερτζέτικ που αρχίζει στις 16:00. Πρόκειται για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος Λευκορωσίας και το ματς έχει μεγάλη σημασία. Το παιχνίδι θα γινόταν στην έδρα της Ενερτζέτικ, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Σμολέβιτσι.
Η Σμολέβιτσι λοιπόν, είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας αυτήν τη στιγμή. Δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν είναι καθόλου αποτελεσματική. Ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα, αν και πέρασαν έξι αγωνιστικές από την έναρξη της σεζόν. Αντίθετα, μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Είχε δύο σερί «Χ» με Σαχτιόρ και Μπελσίνα, και έδειχνε να βελτιώνεται. Παρόλα αυτά, επέστρεψε στις ήττες την προηγούμενη εβδομάδα. Υποδέχθηκε τη Ντιναμό Μινσκ και ηττήθηκε με 1-3. Απόψε, η Σμολέβιτσι θα προσέξει πάρα πολύ για να πάρει την πρώτη της νίκη. Το Under 2.5 επιβεβαιώθηκε στα 5/6 τελευταία ματς που έδωσε. Δεν προβλέπεται να ρισκάρει ούτε σήμερα.
Από την άλλη, η Ενερτζέτικ τα πάει αρκετά καλύτερα προς το παρόν στο πρωτάθλημα. Έχει προλάβει να συγκεντρώσει εννιά βαθμούς, όντας στην έβδομη θέση της κατάταξης. Αυτό το οφείλει στο εκρηκτικό της ξεκίνημα, όπου έκανε το «3Χ3». Στη συνέχεια όμως, έριξε την απόδοσή της και γνώρισε τρεις συνεχόμενες ήττες. Τελευταία, ήταν αυτή από τη Νέμαν Γκρόντνο, με 3-0 εκτός έδρας. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων δεν είναι ευχαριστημένος και περιμένει σήμερα να δει αλλαγή. Έχει πρόβλημα στην επίθεση πρόσφατα, ενώ το No Goal ήρθε και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Το αποτέλεσμα «καίει» την Ενερτζέτικ απόψε, και δεν πρόκειται να είναι ξανά τόσο αφελής.
Το ματς είναι σημαντικό και αμφότερες οι ομάδες νοιάζονται μόνο για το αποτέλεσμα. Να σημειωθεί, πως τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους είχαν μόλις ένα γκολ το καθένα. «Κλειστό» παιχνίδι προβλέπουμε και σήμερα. Με ρίσκο πάμε στο 0-1 γκολ σε απόδοση 2.45.

Μπορούν να προσφέρουν και θέαμα

Μπάλα σήμερα παίζουν και οι… ρεζέρβες στη Λευκορωσία. Για την ακρίβεια, και αυτό το πρωτάθλημα βρίσκεται στην έβδομη αγωνιστική. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Στοιχηματικά λοιπόν, θα μας απασχολήσει το Μινσκ – Τορπέντο Ζοντίνο, που ξεκινάει στη 13:00.
Καλή εικόνα έχει δείξει μέχρι τώρα η Μινσκ στη διοργάνωση. Μετά από έξι αγωνιστικές έχει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα. Η τελευταία, ήρθε πριν από δύο αγωνιστικές από τη Ρουχ Μπρεστ, με 3-1. Παρόλα αυτά, κατάφερε να αντιδράσει πολύ σωστά και πήρε σημαντικό «διπλό» επί της Σλάβια Μοζίρ, με 0-1. Έδειξε χαρακτήρα η Μινσκ που παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος. Δεν κλείνεται πίσω, αλλά προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι της απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ενδεικτικά, τα πέντε από τα έξι ματς στο πρωτάθλημα ήρθαν Over 2.5. Αμυντικά δεν πείθει, αλλά επιθετικά οι γηπεδούχοι έχουν πράγματα να δείξουν. Την ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθήσουν και σήμερα.
Στην αντίπερα όχθη, η Τορπέντο Ζοντίνο έχει μπει και αυτή σχετικά καλά στη διοργάνωση. Στις έξι πρώτες αγωνιστικές, μετράει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Τώρα, φαίνεται να βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, με δύο σερί «τρίποντα». Την περασμένη αγωνιστική φιλοξένησε τη Ρουχ Μπρεστ. Αξιοποίησε στο έπακρο τα αμυντικά κενά της αντιπάλου της, και πήρε τη νίκη με 3-2. Και η Τορπέντο, στηριζόταν κυρίως στην άμυνα. Τελευταία όμως, δείχνει να αλλάζει τρόπο προσέγγισης στα ματς και να παίζει πιο ανοιχτά. Για το λόγο αυτό σκοράρει και με μεγαλύτερη άνεση. Πρέπει να είναι και σήμερα επικίνδυνη επιθετικά, αν θέλει να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.
Και σε αυτήν την αναμέτρηση, η προσοχή μας στρέφεται στα γκολ. Ωστόσο, εδώ βλέπουμε ένα θεαματικό παιχνίδι με πολλά τέρματα. Τα περισσότερα τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν πολλά γκολ και αυτό προβλέπουμε και για το σημερινό. Επιλέγουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.75.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...