Στοίχημα: Δυναμικό ξεκίνημα σε Ισπανία και Τουρκία!

Η Παρασκευή (12/06) έφτασε και το Κουπόνι είναι γεμάτο από αγώνες! Το Betarades.gr δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ξεχώρισε δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Αρχικά, να σημειωθεί ότι έχει μπει από χθες και με… ταμείο στο στοιχηματικό πρόγραμμα και η Ισπανία. Απόψε, είναι και το πρωτάθλημα Τουρκίας που επιστρέφει στη δράση. Επίσης, έχει ματς και στην Πορτογαλία που γύρισε και αυτή δυναμικά. Συνολικά, θα προτείνουμε τρία σημεία για το στοίχημα που κρίνονται αξιόλογα. Να τονιστεί, ότι πολλά ειδικά στοιχήματα για όλα τα ματς υπάρχουν στη vistabet που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Με την έδρα στην Ισπανία

Οι προτάσεις στοιχήματος ξεκινάνε από την αγαπημένη Segunda Division της Ισπανίας. Μετά από τρεις μήνες αποχής, οι ομάδες επιστρέφουν στα γήπεδα. Το παιχνίδι που κάνει ποδαρικό στη διοργάνωση, είναι το Έλτσε – Εξτρεμαδούρα. Θα γίνει στις 20:30, στο άδειο «Martinez Valero».
Η Έλτσε είναι σίγουρα μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Αν και στην αρχή, μάλλον είχε στόχο την άνετη παραμονή, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτήν τη στιγμή λοιπόν, εντοπίζεται στην έκτη θέση της κατάταξης και στο +3 από την έβδομη Βαγιεκάνο. Επιπλέον, απέχει εννιά πόντους από την απευθείας άνοδο. Τώρα, οι γηπεδούχοι επιθυμούν να παραμείνουν στην εξάδα και πρέπει να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους. Πριν τη διακοπή, είχαν δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Είχαν καλό μομέντουμ και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν άμεσα στα ίδια στάνταρ.
Η Εξτρεμαδούρα με τη σειρά της, είναι πολύ δύσκολη θέση. Βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και γενικά απογοητεύει με την εικόνα της τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, την «πληγώνουν» οι αγώνες στο γήπεδό της, αφού δυσκολεύεται πάρα πολύ να κερδίσει. Χαρακτηριστικά, έχασε στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή από την Οβιέδο, με 1-2. Βέβαια, και εκτός έδρας δεν τα πάει… περίφημα. Αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, με τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Στα αρνητικά, ότι σήμερα θα στερηθεί τις υπηρεσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών.
Το φαβορί, και δίκαια, είναι η Έλτσε. Είναι πολύ καλύτερη φέτος, παίζει στην έδρα της και έχει ισχυρό κίνητρο. Βαθμούς φυσικά χρειάζονται και οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν πατάνε καλά. Θα ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 2.10.

Από εκεί που σταμάτησε η πρωτοπόρος!

Σέντρα επιτέλους και στο πρωτάθλημα Τουρκίας! Η διοργάνωση αρχίζει εκ νέου σήμερα με το ματς Γκεζτέπε – Τραμπζονσπόρ. Είναι η 27η αγωνιστική και οι φιλοξενούμενοι κυρίως, «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε, διεκδικούν τον τίτλο!
Η Γκεζτέπε, να σημειωθεί, είχε κερδίσει την Τραμπζονσπόρ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, με 0-1. Ωστόσο, συνολικά είναι μια ιδιαίτερα ασταθής ομάδα. Έχει ξεφύγει με 12 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Όμως, είναι και επτά βαθμούς κάτω από την πεντάδα. Συνεπώς, θα ψάξει νίκες, αλλά το βαθμολογικό κίνητρο δεν είναι και… πανίσχυρο για τους γηπεδούχους. Είναι γενικά καλή στην έδρα της, ενώ είχε κλείσει τις υποχρεώσεις της με νίκη 2-0 επί της Ρίζεσπορ. Πριν από αυτό το αποτέλεσμα, μετρούσε τρεις σερί ήττες. Θα αναζητήσει καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος.
Η Τραμπζονσπόρ όμως, θέλει πάση θυσία τη νίκη στο σημερινό ματς. Βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Μπασακσεχίρ. Μάλιστα, πριν τη διακοπή έγινε το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, και έληξε ισόπαλο 1-1. Η Τραμπζονσπόρ έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας σημειώσει 59 γκολ. Απόψε θα ήθελε να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από την Γκεζτέπε. Κυρίως όμως, θέλει το «διπλό» για να διατηρηθεί στην κορυφή. Τα πάει πολύ καλά εκτός έδρας φέτος, έχοντας μόλις μια ήττα σε 12 αγώνες. Γενικά, είναι αήττητη τις 11 τελευταίες αγωνιστικές.
Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε ποιότητα και έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Άλλωστε, τη χρειάζονται και περισσότερο. Θεωρούμε ότι θα κάνουν το χρέος τους, εύκολα ή δύσκολα, και θα μείνουν πρώτοι. Επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.12.

Σκορ και θέαμα στην Πορτογαλία

Το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας έχει ξεκινήσει και πάλι, και έχει διεξαχθεί μια αγωνιστική. Δίνεται λοιπόν συνέχεια, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να φιλοξενεί απόψε την Πάκος Φερέιρα. Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν ότι επέστρεψαν στη δράση με πιο… χαλαρές τις άμυνες.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήθελε να γυρίσει με νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε. Φιλοξενήθηκε από την Γκιμαράες, σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές, και έπαιξε για 15’ με παίκτη παραπάνω, έμεινε στην ισοπαλία (2-2). Στόχος της Σπόρτινγκ πλέον, είναι η τρίτη θέση, από την απέχει τρεις πόντους. Είναι μέτρια η χρονιά για τους γηπεδούχους, αλλά θα προσπαθήσουν να σώσουν ό,τι μπορούν μέχρι το τέλος. Η έδρα της δίνει δύναμη, καθώς έχει κερδίσει επτά από τα εννιά τελευταία ματς εκεί. Διαθέτει ποδοσφαιριστές με ταλέντο στην επίθεση, αλλά αμυντικά έχει προβλήματα. Θα επιχειρήσει να μπει δυναμικά σήμερα.
Από την άλλη, η Πάκος Φερέιρα προέρχεται και αυτή από ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Έπαιξε εκτός έδρας με τη Ρίο Άβε και τη νίκησε με 3-2. Υστερεί ποιοτικά σε σχέση με τους γηπεδούχους. Για την ακρίβεια, παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία και είναι πέντε πόνους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, παίρνοντας ανάσα. Εκτός έδρας δεν εντυπωσιάζει γενικά, αλλά έχει δύο σερί νίκες μακριά από το «σπίτι» της. Η απουσία του βασικού Τέλες απόψε, αναμένεται να την επηρεάσει αγωνιστικά.
Έχει το πάνω χέρι για τη νίκη η Σπόρτινγκ, αλλά οι αποδόσεις στον «άσο» δεν συγκινούν. Έτσι, θα εστιάσουμε στα γκολ. Οι ομάδες δίνουν βάση κυρίως στην επίθεση και φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν βρει τα πατήματά τους στην άμυνα. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.76.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...