Στοίχημα: Δύο σημεία με γκολ και combo!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Δευτέρας έχει τη… χάρη του. Οι αναμετρήσεις δεν είναι πολλές, αλλά προκύπτουν ενδιαφέρουσες επιλογές. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Αυτήν τη φορά, η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα του Τουρκμενιστάν. Είναι μια διοργάνωση που συνεχίζεται κανονικά, όπως και η Λευκορωσία, και παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Από τα σημερινά ματς λοιπόν, έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betshop. Ας περάσουμε τώρα στις προτάσεις μας!

Η πρωταθλήτρια είναι εδώ

Αρχίζουμε τις αναλύσεις μας από τον αγώνα της Άλτιν Ασίρ με την Ασγκαμπάτ. Το ματς θα γίνεις στις 15:00, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκμενιστάν. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης. Οι γηπεδούχοι όμως, δεν παύουν να είναι το φαβορί.
Μια μεγάλη νίκη πανηγύρισε την περασμένη αγωνιστική η Άλτιν Ασίρ. Ειδικότερα, κέρδισε με 2-1 την πρωτοπόρο Αχάλ, που ήταν και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Έτσι, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις πόντους. Έχουν πολλές ισοπαλίες, κάτι που οφείλεται κυρίως στα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αν παρουσιαστούν βελτιωμένοι και σε αυτό το κομμάτι σήμερα, έχουν το πάνω χέρι για τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε, είναι πολύ ισχυροί στην έδρα τους, όπου μετράνε 24 νίκες στα 25 τελευταία ματς που έδωσαν εκεί. Φαβορί λοιπόν και σήμερα η Άλτι Ασίρ.
Από την άλλη, η Ασγκαμπάτ είναι σε πολύ καλό μομέντουμ. Έχει φτάσει τις τρεις συνεχόμενες νίκες και με δέκα πόντους, είναι μόλις στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Έχει βρει ρυθμό στην επίθεση, κάτι που φάνηκε και στο 5-2 επί της Μπάλκαν. Προηγουμένως, είχε κερδίσει απανωτά τη Μερβ και την Ενερτζέτικ. Ωστόσο, η δυναμικότητα αυτών των ομάδων δεν έχει καμια σχέση με αυτήν της Άλτιν Ασίρ. Το σημερινό ματς είναι ίσως το πιο δύσκολο που θα δώσει φέτος η Ασγκαμπάτ. Παρόλα αυτά, την περιμένουμε να κάνει το παιχνίδι της και να μην κλείνεται. Εκτός έδρας εξάλλου, τα πάει καλά μέχρι στιγμής.
Το ματς προμηνύεται θεαματικό. Αυτό δείχνει ο τρόπος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες. Ωστόσο, η Άλτιν Ασίρ έχει το προβάδισμα για τη νίκη, αφού είναι πανίσχυρη στην έδρα της. Έτσι, θα επιλέξουμε το combo 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

«Κλειστό» το ντέρμπι ουραγών

Λίγο νωρίτερα, στη 13:00, διεξάγεται ένα ακόμα πολύ κρίσιμο ματς για την πρώτη κατηγορία του Τουρκμενιστάν. Πάλι για την έκτη αγωνιστική, η Μερβ υποδέχεται τη Μπάλκαν. Είναι οι δύο ομάδες που φιγουράρουν στις δύο τελευταίες θέσεις της κατάταξης, με τρεις πόντους. Γίνεται αντιληπτή η σημασία του αγώνα.
Μία ακόμα ήττα προσέθεσε στο ρεκόρ της η Μερβ, την προηγούμενη εβδομάδα. Ειδικότερα, αυτή ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη. Η Μερβ έχασε με 1-0 από τη Σαγκαντάμ, επιβεβαιώνοντας ότι έχει… τεράστιο επιθετικό πρόβλημα, και ειδικά στο τελείωμα των φάσεων. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Αχάλ, Αλτίν Ασίρ και Ασγκαμπάτ. Μόνο στην πρεμιέρα κέρδισε η Μερβ, με 1-0 την Ενερτζέτικ. Να σημειωθεί, πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν πετύχει ούτε γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Ξέρουν την κρισιμότητα του αποψινού αγώνα και δεν πρόκειται να ρισκάρουν. Αντίθετα, θα είναι πολύ προσεκτικοί για να πάρουν ακόμα και με κακή εμφάνιση το «τρίποντο».
Στα ίδια επίπεδα όμως βρίσκεται και η Μπάλκαν, που έχει επίσης μόλις μια νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν εκτός έδρας με την Ασγκαμπάτ και… διασύρθηκαν με 5-2. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα, μετά από αυτέες από Κοπετντάγκ και Ενερτζέτικ. Στην περίπτωση της Μπάλκαν, η αδυναμία εντοπίζεται κυρίως στην άμυνα. Όχι ότι βέβαια στην επίθεση… μαγεύει με την απόδοσή της. Κάθε άλλο, και εκεί έχει θέματα. Η Μπάλκαν έχει στόχο να είναι πιο συμπαγής αμυντικά σήμερα, για να εξασφαλίσει το μηδέν πίσω. Και από εκεί και πέρα, ό,τι προκύψει!
Γενικά, το παιχνίδι προβλέπεται ιδιαίτερα «κλειστό». Οι δύο ομάδες «καίγονται» βαθμολογικά και θα είναι πάρα πολύ προσεκτικές. Δεν βλέπουμε να παίρνουν ρίσκα, και θα δώσουν βάση στην άμυνα. Για το λόγο αυτό, το Under 2.5 στο 1.72 μοιάζει αξιόλογη επιλογή.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...