Στοίχημα: Είναι… πονηρές οι «αλεπούδες»

Μπορεί σήμερα για την Ορθοδοξία να είναι Μεγάλη Παρασκευή, όμως σχεδόν σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη η μπάλα συνεχίζει να παίζεται, με ένα πολύ σημαντικό τριήμερο να ξεκινάει σήμερα.

Παίξε στοίχημα και πάρε το goalbet bonus σουΣτην Αγγλία η εκκίνηση της αγωνιστικής γίνεται στο Χάμπσαϊρ, εκεί που η Σαουθάμπτον θα υποδεχθεί τη Λέστερ, η οποία ψάχνει τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την υπόθεση 4άδας. Σαουθάμπτον: Δεν είναι καλά τελευταία η Σαουθάμπτον, η οποία από τη στιγμή που έχασε (από τη Λέστερ) την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου, δείχνει να έχει χαλαρώσει αρκετά. Ουσιαστικά, πάντως, θέλει ακόμα μια νίκη για να τελειώσει την ιστορία με την παραμονή και να εστιάσει στο πλάνο της για την επόμενη σεζόν. Φυσικά, η κόντρα με τη Λέστερ (μετά το περσινό 0-9) υπάρχει και οι παίκτες των «Αγιών» θα προσπαθήσουν για τη νίκη. Εκτός θα είναι ο βασικός φορ Ινγκς, όπως και οι Μπέρτραντ, Ρομέου και Ομπαφέμι. Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): ΜακΚάρθι – Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ, Βέστεργκααρντ, Σαλίσου – Άρμστρονγκ, Ντιαλό, Γουάρντ-Πράουζ, Μιναμίνο – Ρέντμοντ, Γουόλκοτ. Λέστερ: Έκανε την ανατροπή που ήθελε η Λέστερ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και έτσι ξέφυγε στο +7 από τη Γουέστ Χαμ, που παραμένει 5η. Ο στόχος για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι φυσικά να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν και με μερικούς πόντους ακόμα στις αγωνιστικές που μένουν, θα έρθει και η επισημοποίηση. Οι «αλεπούδες» έχουν τον Ιενάτσο σε τρομερή κατάσταση και ο Βορειοϊρλανδός κόουτς υπολογίζει εκ νέου στις εμπνεύσεις του νεαρού Αφρικανού στην επίθεση. Σταθερά εκτός οι Μπαρνς, Τζάστιν και Μόργκαν. Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-1-2): Σμάιχελ – Φοφανά, Έβανς, Σογιουντσού – Ρικάρντο Περέιρα, Εντίντι, Τίλεμανς, Καστάν (Ολμπράιτον) – Μάντισον (Πέρεθ) – Βάρντι, Ιχεανάτσο. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σαουθάμπτον δεν έχει κάτι άλλο να περιμένει φέτος, παρά το τέλος της σεζόν, ώστε να αρχίσουν τα πλάνα για την επόμενη. Κόντρα στη Λέστερ έχει ανοίξει βέβαια μια άτυπη «βεντέτα» και θα ενδιαφερθεί για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι όμως είναι ανώτεροι, έχουν κίνητρο και το διπλό παίζεται στο 2.07 της goalbet.
Δείτε επίσης: Το Μοναδικό μέτωπο της Λίβερπουλ Για προγνωστικά, στοιχηματικές, βαθμολογίες και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...