Στοίχημα: Επιλογές από Γαλλία, Σουηδία και EuroLeague!

Στοίχημα: Επιλογές από Γαλλία, Σουηδία και EuroLeague!

Τα εθνικά πρωταθλήματα μπαίνουν στη δράση από σήμερα (19/04), και το  Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Το πρόγραμμα της Β’ Γαλλίας και της Α’ Σουηδίας, περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια που βγάζουν επιλογές. Η προσοχή στρέφεται και στο μπάσκετ, και δη στο παιχνίδι της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό για τη EuroLeague. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Goalbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!
Σε μεγάλη φόρμα η Ορλεάν

Στην 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Γαλλίας, η Μπρεστ υποδέχεται την Ορλεάν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην άνοδο στη Ligue 1, καθώς απέχουν επτά πόντους από την τρίτη θέση. Η Μπρεστ είναι δεύτερη, παρά την «κοιλιά» που κάνει τον τελευταίο καιρό, και στο -6 από την πρωτοπόρο Μετς. Είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, αλλά με τις πρόσφατες εμφανίσεις της δεν πείθει. Εξάλλου, είναι λογικό να βγάζει σημάδια κόπωσης, λόγω της μεγάλης προσπάθειας όλη τη χρονιά. Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του προπονητή, που είναι μετέωρη, έχει επηρεάσει την ομάδα.
Από την άλλη, τρομερή αντεπίθεση πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα η Ορλεάν. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι εδώ και έντεκα αγωνιστικές, μετρώντας τέσσερα συνεχόμενα «διπλά»! Έτσι, ξέφυγαν για τα καλά από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και είναι στο -3 από την πεντάδα, που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου. Στη φόρμα που βρίσκονται, δικαιούνται να ονειρεύονται. Πετυχαίνουν τη Μπρεστ σε μια περίεργη φάση και μπορούν να της κάνουν ζημιά. Θα εμπιστευτούμε λοιπόν το μομέντουμ της Ορλεάν, και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.10.

Με τα γκολ στη Σουηδία

Ένα από τα αγαπημένα πρωταθλήματα πολλών παικτών του στοιχήματος, βαδίζει στην τέταρτη αγωνιστική του. Ο λόγος για την Α’ Σουηδίας. Απόψε, η Έστερσουντ φιλοξενεί Έλφσμποργκ και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Η Έστερσουντ αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα, στην αρχή της σεζόν. Προέρχεται από ήττα, με 2-0 από τη Μάλμε. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της έληξαν Over 2.5. Παρόλα αυτά, επιθετικά μπορεί να κάνει πράγματα. Οφείλει να αναζητήσει το γκολ σήμερα, και αυτό θα βοηθήσει στη διεξαγωγή ενός ωραίου αγώνα.
Όσον αφορά την Έλφσμποργκ, προέρχεται από την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Κέρδισε με 3-1 τη Σούντσβαλ, όντας άκρως αποτελεσματική. Συνεπώς, θα αγωνιστεί σήμερα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά της Έστερσουντ, και να σκοράρουν. Άλλωστε, δείχνουν εύκολοι στο γκολ. Γενικά, περιμένουμε ένα θεαματικό ματς με πολλά τέρματα, και στηρίζουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Ανεβαίνει το σκορ στη Μαδρίτη

Περνάμε στο μπάσκετ, και στο μεγάλο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό για τη EuroLeague. Στο πρώτο ματς, κυριάρχησαν οι άμυνες. Η Ρεάλ μάλιστα, ήταν αρκετά άστοχη από τα 6,75μ., κάτι που είναι δύσκολο να επαναληφθεί. Ο Παναθηναϊκός, είχε σε κακή μέρα δημιουργικά τον Νικ Καλάθη, ενώ έμεινε άποντος για τέσσερα λεπτά στο τέλος. Στο Game 1, οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και δεν έπαιξαν το μπάσκετ που ξέρουν και μπορούν. Απόψε όμως, τις περιμένουμε πιο απελευθερωμένες.
Η Ρεάλ είναι δύσκολο να σουτάρει ξανά με τόσο χαμηλά ποσοστά, ενώ και ο Καλάθης δεν θα είναι πάλι τόσο περιορισμένος. Και η Ρεάλ, και ο Παναθηναϊκός, έχουν παίκτες με επιθετικό ταλέντο, και θα προσεγγίσουν διαφορετικά το σημερινό παιχνίδι. Ειδικά το «Τριφύλλι», πρέπει να βρει λύσεις ώστε να μην κολλήσει επιθετικά, και δεν αξιοποιήσει την προσπάθειά του. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπουμε ότι θα γίνει ένα πιο ανοιχτό ματς, με λιγότερη νευρικότητα και μεγαλύτερη ευστοχία και από τις δύο πλευρές. Έτσι, επιλέγουμε το Over 159.5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/04/euroleague_19.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...