Στοίχημα: Επιλογές από Δανία και Ιρλανδία

Αφήνουμε πίσω το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που προηγήθηκε και την Παρασκευή επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα, από τις λίγκες της Ιρλανδίας, της Δανίας και του Περού. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και τα νόμιμα καζίνοστην Ελλάδα!
Με το No Goal στην Ιρλανδία
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Φιν Χαρπς – Μποέμιανς για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, στην οποία θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.85. Επιτέλους… νίκη για τη Φιν Χαρπς, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Ντροχέντα, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική “ανάσα” η οποία την έφερε στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Παράλληλα, πανηγύρισε το πρώτο της “τρίποντο” μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία, παιχνίδια στα οποία δεν είχε καταφέρει καν να σκοράρει. Από την άλλη, πέντε πόντους πάνω από τους γηπεδούχους βρίσκεται η Μποέμιανς που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 0-1 μπροστά στο κοινό της από την Ντάνταλκ. Έχασε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα ματς (3-1-0), ενώ το Νο Goal έχει επιβεβαιωθεί στους 3/4 πιο πρόσφατους αγώνες της.
Με τα γκολ στη Δανία
Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Δανίας, το οποίο ξεκινά σήμερα, και το παιχνίδι Άαρχους – Χόρσενς, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Η περσινή ήταν μία κακή σεζόν για την Άαρχους, η οποία “σώθηκε” την τελευταία στιγμή. Θέλει να πραγματοποιήσει μία καλύτερη πορεία φέτος, ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και στόχος της σήμερα είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ξεκινήσει με νίκη. Η Χόρσενς, από την πλευρά της, παρέμεινε στην κατηγορία επίσης μέσω των πλέι οφ, ενώ στα κυριότερα φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της έδειξε ότι είναι ένα σύνολο που σκοράρει, αλλά και δέχεται γκολ εύκολα. Στα τελευταία έξι παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal, σε τέσσερις περιπτώσεις συνδυάστηκε και με το Over, περιμένουμε και σήμερα ένα “ανοιχτό” ματς.
Νίκη με Over για Ρεάλ
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με Περού και την αναμέτρηση Ρεάλ Γκαρσιλάσο – Αλιάνσα Ατλέτικο, με την επιλογή μας να είναι ο “άσσος” σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90. H Γκαρσιλάσο την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Ουνιβερσιτάριο, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών νικών, όλες από τις οποίες, μάλιστα, είχαν συνδυαστεί με το Over 2.5.Η Ατλέτικο, από την πλευρά της, δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στα έξι τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει μόλις ένα “τρίποντο” (1-2-3), ενώ στα 6/8 πιο πρόσφατα ματς μακριά από την έδρα της έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5. Η Ρεάλ είναι το φαβορί και θεωρούμε ότι θα κερδίσει, σε ένα παιχνίδια που θα έχει αρκετά τέρματα.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/07/blog-post_14.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...