Στοίχημα: Επιλογές από το Flashpoint California!

Η ποδοσφαιρική δράση έχει εξαλειφθεί από τον πλανήτη λόγω της πανδημίας, όμως η δράση των Esports συνεχίζεται. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικοί αγώνες σήμερα Τρίτη (24/03) θα πάμε με αξιόλογες επιλογές από τα Esports και συγκεκριμένα από την ESL Pro League για Counterstrike. Καθημερινά στο Betarades.gr υπάρχουν esports προγνωστικά. Ας περάσουμε στην ανάλυση των σημερινών επιλογών μας. 


Στις 23:00 συνεχίζεται το  ESL Pro League με τον τελευταίο αγώνα του 1ου ομίλου. 
Κορυφαίο παιχνίδι για την πρώτη θέση του ομίλου, οι Δανοί Astralis σιγά σιγά βρίσκουν την φόρμα τους, ενώ οι Γάλλοι Team Vitality προσπαθούν ακόμα να ξεπεράσουν την απώλεια του Alex. Ο Misuta είναι δυνατό ταλέντο, αλλά καθόλου αξιόπιστος προς το παρόν και αυτό έχει μεγάλη σημασία στα κομβικά σημεία των αγώνων. Αναμέτρηση που αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος μιας και θα δούμε αντιμέτωπους την καλύτερη ομάδα της τελευταίας πενταετίας και τον καλύτερο παίκτη του κόσμου αυτή τη στιγμή. Ο Zywoo πολλές φορές δεν ξέρει τι κάνει μέσα στον server έτσι και το ταβάνι των Vitality είναι απροσδιόριστο. Θεωρούμε πως η ομάδα των Vitality είναι ικανή να πάρει έναν χάρτη από τον αγώνα και σε αυτό θα ποντάρουμε. Επιλογή μας το Team Vitality +1.5, σε απόδοση 1.80. 


Στις 23:00 επίσης διεξάγεται ο αγώνας NIP εναντίον ENCE. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται αμφίρροπη, καθώς οι δύο ομάδες έχουν πολύ μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή τους, από την αρχή της διοργάνωσης. Οι Φινλανδοί ENCE έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα στις πίστες Train ή Dust 2. Οι NIP θεωρούνται το φαβορί από τις στοιχηματικές, όμως η έκπληξη δεν είναι απίθανη. Εμείς θα πάμε με το Over 2.5 σε συνολικούς χάρτες, σε απόδοση 2.00. 


Νωρίτερα, στις 19:00, οι BIG αντιμετωπίζουν τους Forze για τον 2ο όμιλο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν εκπλήξει θετικά με την απόδοσή τους και η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι “τελικός” και για τις δύο πλευρές. Οι BIG διαθέτουν δύο πολύ ξεχωριστούς παίκτες, στα πρόσωπα των Syrson και Xantares και γι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη των BIG σε απόδοση 1.87. 


Τα Esports, δηλαδή τα ηλεκτρονικά αθλήματα είναι μία σύγχρονη, ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία στο χώρο των σπορ, με φανατικό, νεαρό κυρίως, κοινό. Οι αγώνες γίνονται μέσα από υπολογιστές ή παιχνιδομηχανές, με τους συμμετέχοντες να παίζουν δημοφιλή videogames και να συναγωνίζονται με άλλες ομάδες. 
Η απήχηση των Esports είναι τεράστια σε παγκόσμιο επίπεδο με τα ποσά που απονέμονται στους νικητές των μεγάλων διοργανώσεων να ξεφεύγουν και να συναγωνίζονται αυτά των κανονικών αθλημάτων! 
Τα μεγαλύτερα τουρνουά φιλοξενούνται σε κατάμεστα στάδια και υπάρχει μετάδοση είτε μέσω live streaming από τα δημοφιλέστερα δίκτυα (youtube, twitch) είτε απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από κανάλια όπως το ESPN! 
Για να αντιληφθεί κανείς την απήχηση τους, η Ολυμπιακή Επιτροπή τα αναγνώρισε ως άθλημα και σύντομα αναμένεται να μπουν και στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων! 
Τέλος, τα έσοδα της βιομηχανίας των Esports ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια για το 2019!  


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...