Στοίχημα: Επιλογές με γκολ και χάντικαπ!

Έφτασε η Τετάρτη (22/04) και το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το Betarades.gr είναι εδώ με δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Η προσοχή μας επικεντρώνεται σε δύο πρωταθλήματα, της Νικαράγουα και του Τατζικιστάν. Στη Νικαράγουα το πρωτάθλημα βρίσκεται στα πλέι-οφ, και θα μας απασχολήσουν τα γκολ σε έναν αγώνα. Στο Τατζικιστάν η διοργάνωση είναι στο ξεκίνημά της, αλλά βγαίνει ένα καλό σημείο. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betrebels. Πάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Με τα γκολ στη Νικαράγουα

Οι προτάσεις στοιχήματος ξεκινάνε από την Clausura της Νικαράγουα. Τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος αρχίζουν και τώρα θα κριθούν όλα. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, στις 04:00, η Φερέτι φιλοξενεί τη Χαλάπα. Το παιχνίδι έχει φαβορί, αλλά δεν θα ασχοληθούμε με το τελικό αποτέλεσμα.
Φαβορί λοιπόν υπάρχει, και είναι η Φερέτι. Οι γηπεδούχοι δίνονται σε χαμηλές αποδόσεις από τους bookmakers. Διαθέτουν καλύτερη ομάδα από τους φιλοξενούμενους και παίζουν και εντός έδρας. Στο γήπεδό της μάλιστα, μοιάζει… ανίκητη τον τελευταίο καιρό, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Μάλιστα, σε αυτές δεν δέχτηκε καν γκολ! Επιπλέον, βρίσκει πολλούς τρόπους να σκοράρει και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μπορεί να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και απόψε και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη Χαλάπα. Άλλωστε, έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο.
Στην αντίπερα όχθη, η Χαλάπα δεν είναι στο καλύτερο δυνατό μομέντουμ. Για την ακρίβεια, αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγώνες. Δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ, όπως φάνηκε και στο 6-1 από τη Μαναγκούα. Παρόλα αυτά, βρίσκεται στα προημιτελικά και θα παίξει τις πιθανότητές της για την πρόκριση. Το ματς είναι νοκ-άουτ και αυτό καθιστά τους φιλοξενούμενους ακόμα πιο επικίνδυνους. Είναι ασταθής στην άμυνα, ωστόσο αν βρει ρυθμό στην επίθεση όπως στην αρχή της διοργάνωσης, μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση. Δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω, αφού αμυντικά δεν πείθει. Είναι αουτσάιντερ όμως δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
Το ματς είναι δύσκολο για προβλέψεις που αφορούν το τελικό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό θα εστιάσουμε στα γκολ. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα και θέαμα. Αυτό μας δείχνει το στιλ των δύο ομάδων. Έτσι, επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.77.

Ανώτερη η Κουζάντ

Το πρωτάθλημα Τατζικιστάν βρίσκεται στην τρίτη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Κούκτος υποδέχεται στις 16:00 την Κουζάντ. Να σημειωθεί ότι το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε φόρμα αλλά έχουν καλύτερο σύνολο.
Η Κούκτος έχει να αντιμετωπίσει μια ακόμη δυσκολία στο σημερινό παιχνίδι. Ειδικότερα, δεν θα παίξει στη φυσική της έδρα, αλλά στη Ντουσάνμπε. Παρόλα αυτά, η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη μετά τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, έπαιξε στην έδρα της Ισταραβσάν και κέρδισε με 0-3. Ήταν η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και ήρθε εμφατικά. Θέλει να πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία από πέρσι, που γλίτωσε τον υποβιβασμό στο τέλος. Ωστόσο, έχει αδυναμίες στο ρόστερ της και δεν είναι το φαβορί ούτε στο αποψινό ματς. Οι προσδοκίες για την ομάδα είναι μεγάλες τη φετινή σεζόν, όμως δεν είναι βέβαιο ότι το υλικό της μπορεί να τα υποστηρίξει.
Από την άλλη, η Κουζάντ προέρχεται από απρόσμενη ήττα, με 2-3, από την Κχατλόν. Η διαφορά έγινε στο πρώτο ημίχρονο, όταν η Κουζάντ έχανε με 0-2. Μετά προσπάθησε να γυρίσει το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν στόχο να βάλουν δύσκολα στην Ιστλικόλ για το πρωτάθλημα, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Η ήττα από την Κχατλόν ήταν η πρώτη στη διοργάνωση. Συνεπώς, η Κουζάντ δεν έχει περιθώρια για απώλειες αν θέλει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Διαθέτει πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από τη σημερινή αντίπαλό της και έχει τα φόντα για να περάσει νικηφόρα από αυτήν την έδρα.
Να τονιστεί πως η Κουζάντ μετράει τρεις σερί εκτός έδρας νίκες επί της Κούκτος. Έχει και ανώτερο σύνολο, και την παράδοση με το μέρος της. Την εμπιστευόμαστε λοιπόν, και πάμε με την Κουζάντ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Κουζάντ νικήσει με 1 γκολ διαφορά), σε απόδοση 1.90.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...