Στοίχημα: Ζητάει… εκδίκηση η Χέρακλες!

Στοίχημα: Ζητάει… εκδίκηση η Χέρακλες!

Ημέρα… Κυπέλλων είναι η Τετάρτη, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχει και δράση στο μπάσκετ, με Eurocup και Champions League. Στοιχηματικό ενδιαφέρον, παρουσιάζουν τα παιχνίδια της Χέρακλες με τη Φίτεσε, της Μπίλεφελντ με την Ντούισμπουργκ και της Στρόμσγκοντσετ με τη Λίλεστρομ. Επιπλέον, θα ασχοληθούμε και με το ματς της Νεπτούνας με το Στρασβούργο, για το FIBA Champions League. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα καζίνο στο ίντερνετ, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας. Τώρα, περνάμε στα παιχνίδια μας!

Όλα για τη νίκη η Χέρακλες

Για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας, η Χέρακλες φιλοξενεί στο «Πόλμαν Στάντιον» τη Φίτεσε. Οι δύο ομάδες, συναντήθηκαν και στις 7 Οκτωβρίου, για το πρωτάθλημα, με τη Φίτεσε να κερδίζει εύκολα με το ευρύ 4-0. Αυτό… πόνεσε τους σημερινούς γηπεδούχους, που αναζητάνε εκδίκηση, μέσω του θεσμού του Κυπέλλου. Η Χέρακλες πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Τσβόλε με 1-1. Ωστόσο, στον σωστό δρόμο είναι και η Φίτεσε, που εντοπίζεται μία θέση κάτω από τη Χέρακλες. Την περασμένη αγωνιστική, νίκησε με 2-1 τη Φορούνα Σιτάρντ. Αμφότερες οι ομάδες, πέρασαν σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου με νίκες με σκορ 1-2! Οι γηπεδούχοι στην έδρα στης Ντεν Μπος, και οι φιλοξενούμενοι επί της Φόλενταμ. Πρόκειται για δύο αντιπάλους που αρέσκονται στο δημιουρργικό ποδόσφαιρο και δεν σκοπεύουν να κλειστούν πίσω. Το γεγονός ότι η Χέρακλες, εμφανίζεται έστω και λίγο καλύτερη στα αμυντικά της καθήκοντα, αναμένεται να τη βοηθήσει και απόψε. Το κίνητρο είναι πιο μεγάλο για τους γηπεδούχους, μετά και τη βαριά ήττα στο πρωτάθλημα, και επίσης έχουν την ποιότητα για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Επιλογή μας λοιπον, αποτελεί το 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.05.

«Ανοίγει» το σκορ στο Μπίλεφελντ

Στον δεύτερο γύρο του βρίσκεται και το Κύπελλο Γερμανίας, και σε αυτό το πλαίσιο η Αρμίνια Μπίλεφελντ θα υποδεχτεί τη Ντούισμπουργκ. Την ήττα με 1-0 από την Αουε γνώρισε η Μπίλεφελντ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, και επιβιώνει λίγο πάνω από τη ζώνητου υποβιβασμού. Εντός αυτής, είναι η Ντούισμπουργκ, που τα πάει άσχημα στην Τσβάιτε Λίγκα και δεν μπορεί να… σταυρώσει νίκη. Στην άμυνα εντοπίζεται το βασικό πρόβλημα και των δύο ομάδων, καθώς δέχονται με ευκολία γκολ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους. Βέβαια, σκοράρουν κι αυτές, αλλά τις περισσότερες φορές λιγότερο από τους αντιπάλους τους. Στο Κύπελλο δεν αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς προέχει η ανάκαμψη στο πρωτάθλημα, για να αποφευχθούν οι περιπέτειες. Αλλαγές λοιπόν θα πραγματοποιήσουν οι προπονητές, ώστε να έχουν ξεκούραστους τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα, ανάμεσα στη Μπίλεφελντ και τη Ντούισμπουργκ, περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς, με αφελείς άμυνες. Εφόσον συνεχίσουν στο επιθετικό μοτίβο που κινούνται στην Τσβάιτε Λίγκα, οι δύο αντίπαλοι μπορούν να προσφέρουν σκορ και θέαμα. Το Over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.87, η οποία κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Κερδίζει η Στρόμσγκοντσετ

Στρόμσγκοντσετ και Λίλεστρομ δεν τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, και τώρα, ήρθε η ώρα να αναμετρηθούν για το Κύπελλο. Ο λόγος για τον ημιτελικό της διοργάνωσης, με το παιχνίδι να είναι μονό και να ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Η Στρόμσγκοντσετ απογοητεύει με την πορεία της και βρίσκεται μοιραία στην ενδέκατη θέση, όχι πολύ πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, η Λίλεστρομ είναι και αυτή σε κακή κατάσταση, και απέχει δύο βαθμούς από τον απευθείας υποβιβασμό. Ειδικά εκτός έδρας, η Λίλεστρομ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και αυτό μπορεί να την επηρεάσει αρνητικά και απόψε. Μάλιστα, η απουσία του μέσου Σμάρασον είναι σημαντική για αυτήν. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτερο σύνολο, αλλά διακρίνονται από έλλειψη σοβαρότητας και δεν παίρνουν τα παιχνίδια που θα έπρεπε να πάρουν. Επανήλθαν στις επιτυχίες με τη νίκη επί της Βαλερένγκα, και τουλάχιστον έδειξαν να συνέρχονται ενόψει του ημιτελικού. Με τη δύναμη της έδρας, έχουν όλα τα φόντα να κάμωουν την αντίσταση της Λίλεστρομ, αρκεί να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι. Τα αδύναμα σημεία των φιλοξενουμένων είναι πολλά, και η Στρόμσγκοντσετ θα προσπαθήσει να τα εκμεταλλευτεί για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Θα εμπιστευτούμε την Στρόμσγκοντσετ, και θα στηρίξουμε τον «άσο», σε απόδοση 1.90.

Στο πλευρό της Νεπτούνας

Το FIBA Champions League διανύει την τέταρτη στροφή του, και η Νεπτούνας συγκρουεται στη Λιθουανία με το Στρασβούργο. Ρεκόρ 1-2 έχει αυτήν τη στιγμή η Νεπτούνας, που έχασε δύο φορές στην παράταση, από Οστάνδη και Μπολόνια. Απεναντίας, το Στρασβούργο είναι αήττητο στη διοργάνωση, και μάλιστα την περασμένη αγωνιστική πέρασε με νίκη επί της Μπεσίκτας από την Πόλη. Αμφότερες οι ομάδες είχαν νικηφόρα αποτελέσματα στα πρωταθλήματά τους και φαίνονται σε καλή κατάσταση. Η Νεπτούνας, αν εμφανιστεί λίγο πιο προσεκτική, θα πάρει περισσότερες νίκες στο Champions League, καθώς και ποιότητα διαθέτει και δυνατή έδρα. Σήμερα, μπορεί να βάλει τέλος στο σερί του Στρασβούργου, εγκλωβίζοντάς το με την αμυντική λειτούργία της, που με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι πολύ δυνατή. Πιστεύουμε, ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη απόψε, και το μεγαλύτερο κίνητρο. Επομένως, το 1.83 είναι μια αξιόλογη απόδοση για τον «άσο», και θα τον προτιμήσουμε.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/10/blog-post_31.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...