Στοίχημα: Η παράδοση λέει Τσίλε



Πέμπτη σήμερα και δεν τραβάνε την προσοχή πολλοί αγώνες ποδοσφαίρου. Ένα και καλό είναι το σημερινό παιχνίδι που προτείνουμε από την Α’ κατηγορία Χιλής. Πρόκειται για την αναμέτρηση Ντεπόρτες Ικίκε-Ουνιβερσιδάδ Τσίλε.


Προτού προχωρήσουμε στην ανάλυση του ματς, να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Betarades.gr θα βρείτε άρθρα και χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις στοιχηματικές, όπως τη Betfair.


Η Τσίλε μπορεί το διπλό


Περνάμε στο παιχνίδι που μας ενδιαφέρει μεταξύ της Ντεπόρτες Ικίκε και της Ουνιβερσιδάδ Τσίλε, που θα διεξαχθεί στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Η Ικίκε μετράει τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί τέρμα. Η τελευταία ήταν εντός κόντρα στην Ουατσιπάτο και χρειαστηκε μόλις ένα γκολ του Ράμος στο 54ο λεπτό. Στην έδρα της έχει συνολικά δύο νίκες, μία ισοπαλία, ενώ έχει υποστεί μία ήττα από την Αντοφαγκάστα.


Από την άλλη, η Ουνιβερσιδάδ Τσίλε “τρέχει” το δικό της σερί με τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες αυτή τη φορά. Το διεύρυνε με το εντός έδρας Χ με την Κόλο Κόλο και σκορ 1-1. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν έχει χάσει σε οχτώ αγωνιστικές, με ισάριθμες νίκες και ισοπαλίες, παρόλο που δεν είχε εύκολο πρόγραμμα. 


Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεχάσει τι θα πει ήττα, αφού στις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, σε κάθε διοργάνωση και έδρα. Με βάση την προϊστορία, η πρόβλεψή μας είναι νίκη της Ουνιβερσιδάδ Τσίλε. Θα επιλέξουμε, δηλαδή, 2, σε απόδοση 1.90.


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη. Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...