Στοίχημα: Θρίλερ με γκολ στη Λειψία, σκορ χωρίς όρια στη “Gazprom Arena” – άχαστη τριάδα στο 6,8!


Σήμερα Τρίτη (08/12) το κουπόνι είναι συναρπαστικό, γεμάτο με αγώνες για το Champions League. Μάχες θα δοθούν για την πρόκριση, καθώς αυτή είναι η 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές επιλογές από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με ματς που διεξάγονται στη Λειψία και την Αγ. Πετρούπολη. Επιπλέον, δεν λείπουν και προγνωστικά Euroleague, καθώς θα μας απασχολήσει το παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τη Βιλερμπάν. Ας περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεών μας.

Παιχνίδι δίχως αύριο στη Γερμανία

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας στο στοίχημα με την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 22:00 στη Γερμανία ανάμεσα στη Λειψία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για τους γηπεδούχους, αν θέλουν να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Προέρχονται από μία εντυπωσιακή εμφάνιση (3-3) στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Στο πιο πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι τους πήραν σπουδαία νίκη με 4-3 επί της Μπασάκσεχιρ στις καθυστερήσεις. Τιμωρημένος είναι ο Ουπαμεκανό, ενώ θετικός στον Covid – 19 διαγνώστηκε ο Σάμαρτζιτς. Ακόμη, νοκ άουτ τέθηκαν οι τραυματίες Κλόστερμαν, Χουάνγκ, Χάρτμαν, Λάιμερ και Χένρικς.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μετράει πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της. Πιο πρόσφατη η εκτός έδρας (3-1) επί της Γουέστ Χαμ, με ανατροπή, μάλιστα, στο σκορ. Ο Μπρούνο Φερνάντες οδηγεί την ομάδα του, έχοντας πετύχει εφτά γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ. Ο Φρέντ είναι τιμωρημένος και εκτός θα είναι και οι Καβάνι και Μαρσιάλ.

Οι δύο ομάδες κυνηγούν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι βολεύονται μόνο με τη νίκη και είναι υποχρεωμένοι να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοράρει με ευκολία. Θα πάμε με το Over 3 σε απόδοση 2.00

Δυνατές επιθέσεις στην Αγ. Πετρούπολη

Συνεχίζουμε τις προτάσεις στη Ρωσία, όπου η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης υποδέχεται στις 19:55 την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για το παιχνίδι, καθώς μετά την ήττα τους με 3-0 από τη Μπριζ θα τερματίσουν στη τελευταία θέση του ομίλου. Αντίθετα, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τα πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της χώρας της, όπου συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη (5-1) επί της Ουράλ. Αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ερόκιν.

Στόχος της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, αφού έχει “κλειδώσει” από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Στο γερμανικό πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας ήττα (2-1) από την Κολωνία και εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 19 βαθμούς. Νοκ άουτ ο πρώτος σκόρερ της Χόλαντ, καθώς και οι επίσης τραυματίες Μενιέ, Ντιλέινι, Γκερέιρο και Ακάντζι.

Η Ζενίτ μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, θέλει όμως το πρώτο της τρίποντο στη μάχη των ομίλων και θα παίξει επιθετικά, απέναντι σε μία ομάδα που, παρά τις απουσίες, σκοράρει με ευκολία. Επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Κλειστό το παιχνίδι της Αναντολού

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπασκετική επιλογή. Στις 19:30, Αναντολού Εφές και Βιλερμπάν αναμετρώνται για την εξ’ αναβολής 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. 

Το προηγούμενο παιχνίδι των Τούρκων ήταν το πιο κακό τους για φέτος, με την τραγική εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια (77-59), όπου έδειξαν παραίτηση μετά το πρώτο τέταρτο. Προέρχονται από νίκη στο τουρκικό πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδό τους επί της Σοκάρ Πετκίμσπορ (75-77). Η ομάδα του Αταμάν θα στερηθεί των υπηρεσιών του Πλάις.

Η Βιλερμπάν διανύει εξαιρετική περίοδο αγωνιστικά. Μπορεί μεν να έχασε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ (91-84) αλλά για ένα ακόμη ματς εμφανίστηκε δυναμική στο παρκέ. Η παράδοση κόντρα στην Αναντολού Εφές δεν είναι υπέρ της, καθώς έχει μία νίκη και έξι χαμένα παιχνίδια εντός και εκτός. Ο Πάρκερ δεν θα έχει στη διάθεσή του των Μαρς.

Η Εφές αναμένεται να αγωνιστεί πιο συντηρητικά για να βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο. Μπορεί οι Γάλλοι να είναι σε φόρμα, ωστόσο θα προτιμήσουμε το Under 74,5 πόντοι της Βιλερμπάν σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...