Στοίχημα: Κερδίζει με χαμηλό σκορ ο ΠΑΟΚ

Σε τρεις αναμετρήσεις επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της σημερινής ημέρας και συγκεκριμένα στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, στον τελικό Κυπέλλου Τουρκίας και στο πρωτάθλημα της Δανίας. Στο “μικροσκόπιό” μας και η αναμέτρηση Τρέντο – Αρμάνι Μιλάνο για τα πλέι οφ της ιταλικής λίγκας στο μπάσκετ. Πριν περάσουμε στις σημερινές προτάσεις, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα.
Ξεκάθαρο προβάδισμα ο ΠΑΟΚ
Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, έχοντας επιλέξει το συνδυαστικό 1 & Under 3,5 γκολ. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη ώστε να διασφαλίσει την κορυφή της ειδικής βαθμολογίας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο έτερο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και κόντρα στον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων μοιάζει να έχει το πάνω χέρι. Οι Θεσσαλονικείς έχουν τόσο το κίνητρο, όσο και τη δυναμική της έδρας τους με το μέρος τους, ενώ οι “πράσινοι” θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, καθώς μοναδικός τους στόχος είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Για να τα καταφέρουν βέβαια τους αρκεί και μη νίκη του Πανιωνίου, σενάριο που φαντάζει αρκετά πιθανό. Μόμεντουμ και προϊστορία μας καλύπτουν στο πρώτο σκέλος της επιλογής μας, ενώ η “κουρασμένη” εικόνα των δυο αντιπάλων μας καλύπτει στο δεύτερο. Σε όλα τα παιχνίδια των φετινών πλέι οφ έχουν σημειωθεί λιγότερα από τρία τέρματα και αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει σήμερα.
Το αξίζει η Μπασακσεχίρ
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με τον τελικό του Κυπέλλου της Τουρκίας ανάμεσα σε Κόνιασπορκαι Μπασακσεχίρ, έχοντας επιλέξει το διπλό σε απόδοση 2.20. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αμφότερες διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους και είναι έτοιμες να δώσουν τα πάντα για να τον κατακτήσουν. Το προβάδισμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μοιάζει να το έχει η Μπασακσεχίρ, η οποία προέρχεται από μια “μαγική” σεζόν, τερματίζοντας στη 2η θέση της Super Lig και παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Η Κόνιασπορ από την πλευρά της τερμάτισε στη 10η θέση, η παρουσία της κυμάνθηκε στα όρια του μετρίου και πιστεύουμε πως δύσκολα θα αντισταθεί στις ορέξεις των τυπικά φιλοξενούμενων. Αξίζει να σημειωθεί πως για να βρεθεί στο μεγάλο τελικό η Μπασακσεχίρ απέκλεισε τόσο τη Γαλατασαράι, όσο και τη Φενέρμπαχτσε, αποδεικνύοντας πως σιγά σιγά κάνει τα απαραίτητα βήματα για να γίνει “δύναμη” στο ποδόσφαιρο της χώρας.
Προβάδισμα παραμονής για τη Χόρσενς
Χόρσενς και Βέντισελ θα αναμετρηθούν σε διπλά ματς για το ποια θα παραμείνει ή το ποια θα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία της Δανίας. Η σημερινή είναι η πρώτη αναμέτρηση και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα σε μια ούτως ή άλλως επεισοδιακή για αυτούς χρονιά. Η Χόρσενς είναι σαφώς ανώτερη και πιο έμπειρη ομάδα από τη Βέντισελ, ωστόσο το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάτι να χάσουν, φέρνει όλο το βάρος στις πλάτες της. Αυτό το άγχος θα προσπαθήσει να διώξει σήμερα, παίρνοντας το πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς. Πιστεύουμε πως είναι σε θέση να περιορίσει και να κερδίσει τη Βέντισελ, η οποία πρέπει όμως να σημειώσουμε πως προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν. Στο 1.83 η απόδοση του άσσου.
Βάζει δύσκολα στην Αρμάνι η Τρέντο
Θα ολοκληρώσουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ και συγκεκριμένα με το παιχνίδι ανάμεσα σε Τρέντο και Αρμάνι Μιλάνο, όπου επιλέγουμε το Τρέντο +4,5 σε απόδοση 1.93. Πράγματα και θαύματα γίνονται στη συγκεκριμένη σειρά μέχρι στιγμής, καθώς η Τρέντο κέρδισε δυο φορές στην έδρα της Αρμάνι, ωστόσο επιστρέφοντας στο “σπίτι” της έπαθε μπλακ άουτ και έχασε με μεγάλη διαφορά. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι έπαθαν και έμαθαν από την ήττα προ λίγων ημερών και στη σημερινή αναμέτρηση θα παρουσιαστούν πιο δυνατοί και διαβασμένοι ώστε να μην πετάξουν στα “σκουπίδια” τα δυο συνεχόμενα διπλά που πήραν. Το χάντικαπ των 4,5 πόντων που δίνεται υπέρ τους μας ικανοποιεί, καθώς πιστεούμε πως και να ηττηθούν, αυτό θα συμβεί πολύ δύσκολα και με μικρή διαφορά.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/05/blog-post_31.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...