Στοίχημα: «Κλειστό» το Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ! (vid)

Στοίχημα: «Κλειστό» το Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ! (vid)



Η δράση κορυφώνεται από σήμερα, Σάββατο (16/03) στα εγχώρια πρωταθλήματα. Το Betarades.gr σας παρέχει κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας. Στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού, και το ματς βγάζει επιλογή. Στοιχηματικά όμως, μας απασχολεί και το Τορίνο – Μπολόνια, αλλά και ένα παιχνίδι από το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Interwetten. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

«Σκληρό» παιχνίδι στο Αγρίνιο

Για την 25η αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Οι φιλοξενούμενοι είναι όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, και μάλιστα αήττητοι. Ο ΠΑΟΚ έχει βγάλει τα περισσότερα δύσκολα ματς, και η σημερινή έξοδος είναι ίσως το πιο δύσκολο εμπόδιο μέχρι το τέλος, για να παραμείνει αήττητος. Οι Θεσσαλονικείς έχουν σημαντικές απουσίες, και ο Λουτσέσκου θα είναι πολύ προσεκτικός. Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστός για την τακτική προσήλωσή του, και αναμένεται και απόψε να ακολουθήσει πιστά το πλάνο του προπονητή του. Πρωταρχικός στόχος για το «Δικέφαλο» είναι να κρατήσει το μηδέν, και έπειτα να ψάξει τη νίκη.
Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την εμφατική «πεντάρα» απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά σήμερα δεν έχει εύκολο έργο. Κάθε άλλο. Οι γηπεδούχοι ταλαιπωρούνται και αυτοί από τραυματισμούς, και είναι αναγκασμένοι να προσέξουν πρώτα τα μετόπισθεν. Άλλωστε, δεν θα ήταν δυσαρεστημένοι με την ισοπαλία. Γενικά, αμφότερες οι ομάδες έχουν προβλήματα, αλλά είναι και ποιοτικές. Περιμένουμε ένα «σκληρό» παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες και να κρίνεται οριακά. Με βάση τις συνθήκες του αγώνα, επιλέγουμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.80.

Η Τορίνο αντεπιτίθεται

Το ιταλικό πρωτάθλημα έφτασε στην 28η αγωνιστική, και βρίσκει την Τορίνο να φιλοξενεί την Μπολόνια. Η Τορίνο πραγματοποιεί μια φοβερή αντεπίθεση τον τελευταίο καιρό και βρίσκεται πλέον εντός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει… φωτιά, και μετράνε πέντε νίκες στις επτά πιο πρόσφατες αγωνιστικές τους. Συν τοις άλλοις, έχουν και την παράδοση με το μέρος τους κόντρα στην Μπολόνια. Έχουν κερδίσει τρεις συνεχόμενες φορές τη σημερινή τους αντίπαλο εντός έδρας, και επιθυμούν να το επαναλάβουν.
Εξάλλου, οι φιλοξενούμενοι είναι κακή κατάσταση και βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Έχουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα και αυτό τους στοιχίζει σε κάθε παιχνίδι. Είναι κατώτεροι σε δυναμική από τους γηπεδούχους και το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται κατά βάση από αυτούς. Η Τορίνο είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ιταλία και αν πιάσει την απόδοση των τελευταίων αγώνων, δεν θα έχει πρόβλημα. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.00.

Άλλαξε και κερδίζει η Γκραν Κανάρια

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και στο ACB, όπου η Γκραν Κανάρια κοντράρεται με την Ουνικάχα Μάλαγα. Οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα, μετά από δύο νίκες σε κρίσιμα ματς, απέναντι σε Τενερίφη και Νταρουσάφακα. Ο Πέδρο Μαρτίνεζ, ο νέος προπονητής της Γκραν Κανάρια, έχει αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και την οδηγεί σε νίκες. Με «όπλο» την άμυνα, η Γκραν Κανάρια δείχνει ικανή για μεγάλα αποτελέσματα και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.
Η Μάλαγα αποκλείστηκε από το Eurocup, με σκορ 2-1, από την Άλμπα Βερολίνου. Η ψυχολογία δεν είναι η καλύτερη δυνατή στις τάξεις της Ουνικάχα, που έχει ένα ακόμα δύσκολο ματς σήμερα. Γενικά, η εικόνα των δύο ομάδων είναι αντιστρόφως ανάλογη τον τελευταίο καιρό. Από άποψη ποιότητας δεν διαφέρουν και πολύ. Οι γηπεδούχοι λοιπόν, μπορούν να εκμεταλλευτούν το momentum, και την έδρα τους, και να κερδίσουν. Τους εμπιστευόμαστε, και ποντάρουμε στη νίκη της Γκραν Κανάρια στο 1.91.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ:

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/03/vid_16.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...