Στοίχημα: Με τα γκολ σε Σουηδία και Νορβηγία



Δευτέρα σήμερα (20/07), το στοιχηματικό ενδιαφέρον συνεχίζει να κινείται σε υψηλά επίπεδα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο προτάσεις από το πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Α’ Σουηδίας και τη Β’ Νορβηγίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, τις αναλυτικές παρουσιάσεις και αξιολογήσεις των στοιχηματικών, όπως η bet365, και να μάθετε τα πάντα για αυτές.

Over από τη Σουηδία
Ξεκινάμε με το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική η Χάμαρμπι, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Κάλμαρ (2-1). Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά από την ήττα με 3-0 από τη Χάκεν και τη “λευκή” ισοπαλία με τη Σίριους, θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς από εδώ και πέρα καθώς έχει μείνει αρκετά μακριά από τις πρώτες θέσεις και θα επιδιώξει να καλύψει το χάντικαπ.

Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου φαίνεται να έχει αποσυντονίσει την Γκέτεμποργκ, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Χέλσινγκμποργκ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ο βαθμός αυτός, ήρθε μετά από δύο διαδοχικές ήττες, από Νόρκεπινγκ (3-1) και Τζουργκάρντεν (1-2), το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα είναι στο 2-3-3 και καλείται να βρει το καλό της πρόσωπο καθώς και αυτή έχει μείνει πίσω από τις πρώτες θέσεις. 

Η Χάμαρμπι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι της, είναι μία ικανή επιθετικά ομάδα, τη στιγμή που η Γκέτεμποργκ, έχει τις δυνατότητες για να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Περιμένουμε αρκετά γκολ στο παιχνίδι, κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Ξεφεύγει το σκορ
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις με την αναμέτρηση Οϊγκάρντεν – Ράουφος για τη Β’ Νορβηγίας. Η Οϊγκάρντεν την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 4-3 επί της Χαμ Καμ. Αυτό, μάλιστα, ήταν το πρώτο τρίποντο της σεζόν, μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Είναι μία ομάδα με επιθετικές αρετές, ωστόσο έχει ήδη… προλάβει να διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία, με παθητικό εννέα τερμάτων.

Η Ράουφος, από την πλευρά της, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την ΚΦΟΥΜ Όσλο (2-1). Ηττήθηκε για δεύτερη φορά σε τρεις αγωνιστικές, τη μοναδική της επιτυχία την πανηγύρισε στο γήπεδό της, με 3-1 απέναντι στη νεοφώτιστη Στιέρνταλς-Μπλινκ.
Και οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη σε τρία ματς και θα επιδιώξουν σήμερα να τις διπλασιάσουν. Η Οϊγκάρντεν παίζει επιθετικά, σκοράρει εύκολα, αλλά αυτό της δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα. Η Ράουφος είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα κενά και να σκοράρει επίσης. Περιμένουμε, επομένως, ένα ανοιχτό ματς και θα πάμε με το Over 3.5 γκολ σε απόδοση 2.20.


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη. Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...