Στοίχημα: Με τα γκολ στην Τούμπα, αντέχει η Ρέιντζερς!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (05/11) είναι γεμάτο ματσάρες! Το Betarades.gr είναι εδώ με τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Φυσικά, το Europa League είναι αυτό που κλέβει την παράσταση, με ελληνικές συμμετοχές. Όλα τα ματς της διοργάνωσης παίζουν με πολλά στοιχήματα στην winmasters

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων λοιπόν, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Έχουμε ξεχωρίσει μια αξιόλογη επιλογή από το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, θα ασχοληθούμε με άλλες δύο σημαντικές αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ. Όσον αφορά το μπάσκετ, ξεκινάει αγωνιστική Euroleague σήμερα και κρατήσαμε κάτι και από εδώ. Πάμε να τα δούμε όλα!

Σκορ και θέαμα στην Τούμπα

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από το Europa League. Στις 19:55, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Το ματς είναι πολύ κρίσιμο, αλλά το στυλ των ομάδων μας οδηγεί στα… γκολ!

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται πλέον με νέο προπονητή, μετά τη φυγή του Αμπέλ Φερέιρα για την Παλμέιρας. Ειδικότερα, ο Πάμπλο Γκαρσία κάθεται στον πάγκο των «ασπρόμαυρων» και ξεκίνησε με το δεξί στη νέα του αποστολή. Ο «Δικέφαλος» έπαιξε για το πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό, εκτός έδρας, και κέρδισε δύσκολα με 1-3. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ ήταν συνολικά καλύτερος στον αγώνα. Στο Europa League, ο ΠΑΟΚ έχει δύο βαθμούς με δύο ισοπαλίες, με Ομόνοια και Γρανάδα. Ήταν πολύ καλός στην Ισπανία την περασμένη αγωνιστική και σήμερα θέλει να πάρει οπωσδήποτε το τρίποντο.

Η Αϊντχόφεν από την άλλη, έχει ένα ποιοτικό ρόστερ και φέτος. Όμως, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με πολλές και σημαντικές απουσίες, λόγω κορωνοϊού. Στα θετικά για τον Σμιντ η επιστροφή του μέσου Ροζάριο. Φύσει επιθετική ομάδα η PSV, προέρχεται από το εύκολο 4-0 επί της Ντεν Χάαγκ για το πρωτάθλημα. Στο Γιουρόπα Λιγκ οι Ολλανδοί πήραν σημαντικό «διπλό» απέναντι στην Ομόνοια την προηγούμενη εβδομάδα. Γενικά, οι αγώνες τους έχουν πολλά γκολ, αφού δίνουν έμφαση κυρίως στην επίθεση.

Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Ωστόσο, προβλέπουμε ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς με πολλά γκολ. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη και πρέπει να βρουν δίχτυα. Επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

«Σκληρή» η Ρέιντζερς

Συνεχίζουμε με Europa League και την τρίτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου. Στις 22:00, η Μπενφίκα φιλοξενεί τη Ρέιντζερς. Είναι οι δύο πρωτοπόρες του γκρουπ και το ματς έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Μπενφίκα ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέχρι πρότινος. Μετρούσε επτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έπαιζε και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Βέβαια, από την αρχή της χρονιάς έχει μια αμυντική αφέλεια που της έχει στοιχίσει κάποιες φορές. Όπως για παράδειγμα στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα, απέναντι στη Μποαβίστα. Η Μπενφίκα ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 και έδειξε ότι έχει ακόμα πολλά να βελτιώσει. Δεν είναι καθόλου εύκολο το σημερινό ματς για τους γηπεδούχους.

Και αυτό, γιατί η Ρέιντζερς είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ έχει και αυτή έξι πόντους στον όμιλο και θα παλέψει για την πρώτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι ξεχωρίζουν φέτος και για την πορεία τους στο πρωτάθλημα, όπου καταλαμβάνουν την πρώτη θέση. Έχουν κερδίσει και τη Σέλτικ στο ντέρμπι, ενώ την πιο πρόσφατη αγωνιστική νίκησαν με 0-1 την Κιλμάρνοκ. Φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο ο Τζέραρντ, που δημιούργησε ένα πολύ σκληροτράχηλο σύνολο.

Δύσκολα σκοράρει κάποιος απέναντι στη Ρέιντζερς, η οποία είναι και πολύ επικίνδυνη στην κόντρα. Έχουν τα φόντα να πάρουν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, απέναντι στην Μπενφίκα που προβλημάτισε πολύ με τη Μποαβίστα. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.98.

Σκοράρουν στο Μιλάνο

Στον όγδοο όμιλο τώρα, η πρωτοπόρος Μίλαν παίζει εντός έδρας με τη Λιλ. Και αυτό το ματς θα γίνει στις 22:00. Εδώ, επιστρέφουμε στο χώρο των γκολ όσον αφορά τη στοιχηματική επιλογή μας.

Η Μίλαν είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση φέτος. Έχει έναν Ζλάταν από… άλλο πλανήτη, να δίνει λύσεις κάθε φορά που αγωνίζεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο ματς με την Ουντινέζε. Οι «Ροσονέρι» είχαν κολλήσει, αλλά ο Σουηδός με φοβερό γυριστό στο τέλος τους χάρισε τη νίκη. Στο Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα του Πιόλι έχει κάνει ήδη το 2Χ2 και θέλει να τριτώσει το καλό απόψε. Πάντως, στην άμυνα ακόμα δεν έχει καλύψει όλα τα κενά της και οι αντίπαλοι βρίσκουν φάσεις.

Η Λιλ λοιπόν, θα προσπαθήσει να χτυπήσει σε αυτήν την αδυναμία των γηπεδούχων. Οι Γάλλιο διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ειδικά από τη μέση και μπροστά, και έχουν τα φόντα να βρουν δίχτυα απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Και αυτοί βέβαια, υστερούν αμυντικά αφού η εστιά τους παραβιάζεται διαρκώς. Την περασμένη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Σέλτικ. Έχουν τέσσερις πόντους και θα παλέψουν για κάτι θετικό σήμερα.

Η Μίλαν είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά η Λιλ αποτελεί απρόβλεπτο αντίπαλο. Θεωρούμε ότι αμφότερες οι ομάδες θα σκοράρουν, αφού είναι συνεπείς στην επίθεση και κάπως πιο κακές στην άμυνα. Ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

«Κλειστό» ματς στη Euroleague

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και τη Euroleague, που έχει αγωνιστική από σήμερα. Το ματς που μας απασχολεί στοιχηματικά είναι αυτό της Εφές με τη Μακάμπι.

Η Αναντολού Εφές εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Σέιν Λάρκιν, και αυτό φάνηκε στην επιστροφή του. Οι Τούρκοι πήραν μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού, με τον Λάρκιν να είναι κομβικός στις τελευταίες επιθέσεις. Στο πρωτάθλημα, η Εφές κέρδισε την Μπουγιουκτσεκμετσέ με 98-79 και συνέχισε με νίκες. Στα αρνητικά ότι ο Λάρκιν δεν θα παίξει σήμερα, όπως και ο Ντάνστον. Συνεπώς, η Εφές θα πρέπει να παίξει ακόμα πιο σκληρή άμυνα για να περιορίσει τους αντιπάλους της. Είναι δύσκολο χωρίς αυτούς τους δύο παίκτες οι γηπεδούχοι να αποδειχθούν το ίδιο παραγωγικοί.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ από την άλλη, δεν έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στη φετινή Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχασε εντός έδρας και από τη Φενέρμπαχτσε, με 75-65. Δεν κατάφεραν να βρούνε απαντήσεις οι Ισραηλινοί απέναντι στη φοβερή άμνυνα της Φενέρ. Μετά από έξι αγώνες στη Euroleague η Μακάμπι έχει ρεκόρ 2-4 και αντιμετωπίζει διάφορα αγωνιστικά προβλήματα. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Εφές, με βάση την άμυνα, όπως συνηθίζουν οι ομάδες του Σφαιρόπουλου.

Περιμένουμε ένα «κλειστό» παιχνίδι απόψε, αφού οι άμυνες αναμένεται να αποτελέσουν το βασικό «όπλο» των δύο ομάδων, για διάφορους λόγους. Δεν βλέπουμε να ξεφεύγει το σκορ και επιλέγουμε το Under 161.5 σε απόδοση 2.05.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...