Στοίχημα: Με τα γκολ στη Νορβηγία!

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Νορβηγία!

Το Champions League και το Europa League… πέρασαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η δράση σταματάει. Το Betarades.gr λοιπόν έχει ξανά έτοιμες κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος! Στο κουπόνι, τη διαφορά κάνουν τα εθνικά πρωταθλήματα, και εμείς θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από τη Νορβηγία και τη Γαλλία. Φυσικά, δεν παραμελούμε και τον δεύτερο τελικό του Eurocup στο μπάσκετ, που βγάζει επιλογή. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Interwetten. Ας δούμε τώρα τις αναλύσεις μας!
Σκοράρουν Στρόμσγκοντσετ και Μιοντάλεν

Το πρωτάθλημα Νορβηγίας έχει ξεκινήσει και βρίσκεται στην τρίτη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Στρόμσγκοντσετ υποδέχεται τη Μιοντάλεν. Είναι πολύ νωρίς βεβαίως ακόμα, για να βγουν συμπεράσματα, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν δείξει καλύτερη εικόνα. Είναι αήττητοι, αφού κέρδισαν τη Χάουγκεσουντ με 3-2, και πήραν ισοπαλία στην έδρα της Μπραν. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετράνε δύο ήττες, από τη Βαλερένγκα, και τη Μπόντο Γκλιμτ. Η δεύτερη μάλιστα, ήρθε με το φοβερό 4-5! Είναι γεγονός, ότι οι ομάδες ακόμα… μοντάρονται, και είναι λογικό να παρουσιάσουν αστάθεια, ειδικά στην άμυνα.
Οι δύο προπονητές δεν έχουν σημαντικές απουσίες, και θα παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές συνθέσεις. Επομένως, περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό ματς. Εμείς, θα ασχοληθούμε με τα γκολ. Στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σημειώθηκαν πολλά τέρματα. Το αμφίσκορο μάλιστα, επιβεβαιώθηκε στα επτά από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς ανάμεσα στη Στρόμσγκοντσετ και τη Μιοντάλεν. Επιλογή μας λοιπόν και σήμερα, είναι το Goal/Goal, σε απόδοση 1.75.

Πιο ισχυρό κίνητρο για την Ορλεάν

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία, και στη Ligue 2, όπου η Ορλεάν φιλοξενεί την Κλερμόν. Το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του, και υπάρχουν ακόμα… ανοιχτά ζητήματα. Ένα από αυτά είναι και τα πλέι-οφ ανόδου. Η Ορλεάν διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή σε αυτά, αφού απέχει τέσσερις πόντους από την πεντάδα. Η Κλερμόν έχασε από τη Νανσί με 2-3, την περασμένη αγωνιστική, και είδε την απόσταση από την πέμπτη θέση να πηγαίνει στους οκτώ πόντους. Έτσι, οι ελπίδες της μειώθηκαν… δραματικά. Το κίνητρο στο αποψινό ματς, είναι μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους.
Επιπλέον, η Ορλεάν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από το 4-0 επί της Γκρενόμπλ. Έχει συμπληρώσει δέκα αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα, και κάνει την αντεπίθεσή της για τα πλέι-οφ. Αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει, οφείλει να κερδίσει την Κλερμόν. Οι φιλοξενούμενοι είναι ντεφορμέ, έχουν απουσίες και βλέπουν τις πιθανότητές τους να λιγοστεύουν. Με βάση όλα τα δεδομένα λοιπόν, οδηγούμαστε στον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 1.90.

Υψηλό σκορ στον τελικό του Eurocup

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο, και πάμε στο μπάσκετ και το Eurocup. Εδώ, η Άλμπα θα παίξει στο Βερολίνο με τη Βαλένθια για τον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης. Οι Ισπανοί προηγούνται με 1-0 στη σειρά, χάρη στη νίκη τους με 89-75. Ο πρώτος τελικός είχε γρήγορο ρυθμό και έφερε ως αποτέλεσμα ένα υψηλό σκορ. Η Βαλένθια παρασύρθηκε, αλλά κατάφερε να επωφεληθεί των αμυντικών αδυναμιών των Γερμανών και τους έκανε μεγάλη ζημιά. Παιχνίδι ανάλογης μορφής, περιμένουμε και σήμερα.
Η Άλμπα παίζει ακόμα πιο γρήγορα στην έδρα της, και σουτάρει με αρκετά μεγαλύτερη ευστοχία. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, ενώ η Βαλένθια θα αγωνιστεί με σαφώς λιγότερο άγχος. Το πιο πιθανό, είναι το ματς να ανοίξει ξανά και να έχει… άγρια ομορφιά. Η Άλμπα έχει μάθει να κερδίζει με την επίθεση, και η Βαλένθια έχει την ποιότητα να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Για το λόγο αυτό, αναμένουμε σκορ και θέαμα, και καταλήγουμε στο Over 162.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...