Στοίχημα: Με τα γκολ στο Φάληρο (video)

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Φάληρο (video)

Δευτέρα σήμερα (3/12) με το πρόγραμμα να παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Διεξάγονται δύο παιχνίδια για τη Σούπερλιγκ, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στη Λαμία στις 19:00 και τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 19:30. Η δεύτερη αναμέτρηση θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, όπως και μία ακόμη, από την αγγλική Τσάμπιονσιπ.
Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα την Betshop, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας
Υψηλό σκορ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναιτωλικός. Οι “ερυθρόλευκοι” παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί την προηγούμενη Πέμπτη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπέτις για το Γιουρόπα Λιγκ, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρουν να αποφύγουν την ήττα με 1-0. Σε επίπεδο Σούπερλιγκ, δυσκολεύονται να διατηρηθούν κοντά στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, έρχονται από τη σημαντική νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου με 1-2, αποτέλεσμα το οποίο διαμορφθώθηκε στις καθυστερήσεις από την κεφαλιά του Βούκοβιτς.
Ο Παναιτωλικός, από την πλευρά του, την προηγοήμενη εβδομάδα πραγματοποίησε την κορυφαία, ίσως, φετινή εμφάνισή του και επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 2-1 στο Αγρίνιο. Στο σημερινό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάτι να χάσουν, αμυντικά έχουν προβλήματα, ωστόσο διαθέτουν την ποιότητα μεσοεπιθετικά για να απειλήσουν. Ο Ολυμπιακός δημιουργεί φάσεις με σχετική άνεση, θεωρούμε ότι το σκορ σήμερα μπορεί να πάει ψηλά και θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.70.

Προβάδισμα η Γουέστ Μπρομ
Περνάμε στην Αγγλία και την αναμέτρηση Γούεστ Μπρομ – Μπρέντφορντ, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ. Σε ανοδική πορεία βρίσκονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν καταφέρει να κάνουν το απόλυτο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, πήραν τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε Λιντς (4-1 εντός έδρας), Ίπσουϊτς (2-1 εκτός έδρας) και Σουόνσι (2-1 εκτός έδρας), σε περίπτωση που πανηγυρίσουν μία ακόμη σήμερα, τότε θα βρεθούν σε απόσταση δύο βαθμών από τη 2η θέση, η οποία δίνει την απευθείας άνοδο. Η Μπρέντφορντ, στον αντίποδα, μετρά τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ στα 13 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει πάρει μόλις ένα “τρίποντο” και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι φανερό ότι το παιχνίδι έχει φαβορί, αυτό δεν είναι άλλο από τη Γουέστ Μπρομ, ο “άσσος” προσφέρεται στο 1.98 και θα μπει στις επιλογές μας.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!
Δείτε παρακάτω τα βίντεο για τα δύο σημερινά παιχνίδια της Σούπερλιγκ, Λαμία – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Παναιτωλικός:

   

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/12/video_3.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...