Στοίχημα: Με το No Goal στο Γουότφορντ

Ανάμεσα στα σουβλάκια και τα λουκάνικα της Πρωτομαγιάς, πάντα χωράει και λίγο στοίχημα. Άλλωστε, υπάρχει δράση σε πολλές χώρες της Ευρώπης, απ’ τις οποίες επιλέξαμε τα προγνωστικά μας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε όχι μόνο για το στοίχημα, αλλά και, μεταξύ άλλων, για τα καζίνο με άδεια που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.
«Κλειστό» ματς για Λίβερπουλ
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Γουότφορντ – Λίβερπουλ, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα κρίσιμη αναμέτρηση για τους «κόκκινους», οι οποίοι έπειτα απ’ το πέρας 34 αγωνιστικών βρίσκονται στην 3η θέση με 66 πόντους, όσους έχει και η Μάντσεστερ Σίτι, στο +1 απ’ τη Γιουνάιτεντ και στο +6 απ’ την Άρσεναλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έρχεται από τη σοκαριστική εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ την Κρίσταλ Πάλας, αποτέλεσμα που αποτέλεσε πισωγύρισμα και σήμερα την αναγκάζει να παίξει μόνο για τη νίκη. Στον αντίποδα, η Γουότφορντ έρχεται από εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ τη Χαλ, η δεύτερη των τελευταίων τριών αγωνιστικών, έμεινε στους 40 πόντους και την 13η θέση, στο +8 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, θεωρητικά δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή. Οι γηπεδούχοι έρχονται από έξι σερί NG, αυτό θα επιλέξουμε και σήμερα.
Παίρνει το διπλό η Ρόζενμποργκ
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Σάρπσμποργκ – Ρόζενμποργκ, όπου επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.00. Είναι ντέρμπι κορυφής στην Α’ Νορβηγίας, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες των πρώτων πέντε αγωνιστικών. Η μεν Ρόζενμποργκ βρίσκεται στην κορυφή με 13 πόντους, ενώ η Σάρπσμποργκ μετράει έναν πόντο λιγότερο και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις νίκες και μια ήττα, έρχονται απ’ το εντός έδρας εμφατικό 5-1 επί της Κρίστιανσουντ, την ίδια στιγμή που η Ρόζενμποργκ είχε την πρώτη απώλεια μετά τις 4/4 νίκες. Έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Αάλεσουντ, σ’ ένα ματς όπου είχε την πρωτοβουλία, αλλά η μπάλα δεν μπήκε μέσα. Θα πάμε με το διπλό της Ρόζενμποργκ.
Βγάζει τον άσσο η Σίριους
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σίριους – Γιόνσεπινγκ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη νέα σεζόν, μέχρι στιγμής αποτελούν μια απ’ τις ομάδες-έκπληξη του πρωταθλήματος, σήμερα θέλουν να δώσουν συνέχεια με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Βρίσκονται στην 3η θέση της κατάταξης με 9 πόντους, έρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ την ΑΪΚ, σήμερα υποδέχονται την πιο αδύναμη Γιόνσεπινγκ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 3-0 κόντρα στη Νόρκεπινγκ, είχε προηγηθεί αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0). Θα πάμε με την έδρα της αξιόλογης Σίριους.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/05/no-goal.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...