Στοίχημα: Με “χαλινάρια” στην Γκάμπια, φουλ επίθεση στην Παραγουάη – δυνατή δυάδα στο 3.74!

Περιορισμένο το Δευτεριάτικο (16/11) κουπόνι πάμε στοίχημα, αλλά το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα δύο δυνατά προγνωστικά για εσάς! Από τα Προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής θα μας απασχολήσει ο αγώνας ανάμεσα στη Γκάμπια και την Γκαμπόν, ενώ στοιχηματική επιλογή προκύπτει και από την Κλαουσούρα της Παραγουάης. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.


Κομβικό παιχνίδι στην Γκάμπια

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από την Γκάμπια, όπου στις 18:00, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας υποδέχεται το αντίστοιχο της Γκαμπόν, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο όπως και άλλες μεγάλες διοργανώσεις πήρε αναβολή για το 2021. 

Οι δύο ομάδες προπορεύονται στον 4ο όμιλο, μπροστά από Κονγκό και Ανγκόλα. 

Η Γκάμπια είναι 2η με 4 πόντους σε τρεις αγωνιστικές, την Πέμπτη ηττήθηκε στην Γκαμπόν με 2-1. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν πολύ νωρίς (7’) με τον Μπουαγνκά και ο Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ έκανε το 2-0, πριν μειώσει στο 81’ ο Τζομπέ για τους γκαμπονέζους. Η ομάδα του Τομ Σεφντιέ είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με το διπλό στην Ανγκόλα (1-3) και την εντός έδρας ισοπαλία με το Κονγκό (2-2), όπου “έσωσε” το βαθμό με γκολ στις καθυστερήσεις. 

Η Γκαμπόν από την άλλη είναι πλέον το αφεντικό του ομίλου και με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την παρουσία της στα τελικά του θεσμού. Είναι πρώτη με 7 πόντους, ακόμη και με ισοπαλία θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση. Η παρέα του Ομπαμεγιάνγκ, αφού έμεινε στο 0-0 στο Κονγκό, επικράτησε της Ανγκόλας με 2-1. 

Οριακό παιχνίδι για την εξέλιξη του ομίλου, σαφώς και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη, αλλά δεν θα ρισκάρουν από την αρχή. Αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια, η κρισιμότητα του αγώνα θα χαλιναγωγήσει την επιθετικότητά τους. Γι αυτό, ποντάρουμε στο εύρος “2-3 γκολ”, που καλύπτει πολλά σενάρια, σε απόδοση 1.97. 

Ανοιχτό παιχνίδι στο Λούκε

Περνάμε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού για τη δεύτερη επιλογή μας. Συγκεκριμένα, στην Παραγουάη και το Λούκε, όπου στις 23:15, η Σπορτίβο Λουκένιο υποδέχεται την 12 ντε Οκτούμπρε για την 6 αγωνιστική της Κλαουσούρα. 

Στην 4η θέση του πρωταθλήματος βρίσκονται οι γηπεδούχοι με 9 πόντους και στο -1 από την κορυφή! Την Πέμπτη πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Σπορτίβο Σαν Λορέντσο με 1-2, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Νασιονάλ Ασουνσιόν με 1-3. Όσο για το Σουνταμερικάνα, αποκλείστηκε σε διπλά παιχνίδια από τη Ντεφένσα Ι Χουστίσια με ήττα 1-2 εντός και ισοπαλία 1-1 εκτός. 

Η 12 ντε Οκτούμπρε κατατάσσεται 8η με 7 πόντους, προερχόμενη από δύο σερί ήττες. 0-1 εντός έδρας από την Σπορτίβο Σαν Λορέντσο και 2-1 από την Ολίμπια εκτός. Στα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal, σε επτά περιπτώσεις συνδυάστηκε με Over. 

Αμφότερες οι ομάδες αρέσκονται σε ανοιχτά παιχνίδια, σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία, έρχονται από πολλά αμφίσκορα και περιμένουμε η τάση τους να συνεχιστεί απόψε. Ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε αποδοση 1.90. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...