Στοίχημα: Μπλε ξέσπασμα και τούρκικη έδρα – τριάδα “φωτιά” στο 8.64!

 Αμείωτο το στοιχηματικό ενδιαφέρον και σήμερα Δευτέρα (28/12) με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές από Πρέμιερ Λιγκ, Τουρκία και Νορβηγία, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365


Αντιδρά η Τσέλσι!

Ξεκινάμε τις επιλογές φυσικά από την Πρέμιερ Λιγκ, όπου η δράση είναι ασταμάτητη μέσα στις γιορτές. Στις 19:30, η Τσέλσι υποδέχεται την Άστον Βίλα για την 16η αγωνιστική.

Οι “μπλε” υπέστησαν βαριά ήττα στο Λονδρέζικο ντέρμπι του Σαββάτου, στην έδρα της Άρσεναλ. Δίχως ενέργεια και δημιουργικότητα στην επίθεση, ηττήθηκαν από τους ντεφορμέ γηπεδούχους με 3-1 και έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου. Από αχρείαστο πέναλτι ήρθε το προβάδισμα των “κανονιέρηδων” και από εκπληκτικό φάουλ του Τσάκα το 2-0 λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 56’ έγινε το 3-0 από σέντρα-σουτ του Σακά, με την ομάδα του Λάμπαρντ να μειώνει στο 85’ με τον Έιμπραχαμ, ενώ στο 90’ ο Ζορζίνιο απέτυχε να νικήσει το Λένο από την άσπρη βούλα. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της Τσέλσι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να πέσει στην 8η θέση με 25 πόντους και στο -7 από την κορυφή. 

Η Άστον Βίλα αντιθέτως είναι σε πολύ καλό μομέντουμ, μέσα στο Δεκέμβρη μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία, δίχως να έχει δεχθεί γκολ! Το Σάββατο ήταν εντυπωσιακή στο 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας. Προηγήθηκε με τον Τραορέ στο 5ο λεπτό και παρότι λίγο πριν το ημίχρονο έμεινε με 10 παίκτες, ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό, πέτυχε δύο ακόμη γκολ και θα μπορούσε να σκοράρει πολλά περισσότερα με βάση τις ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του Σμιθ! Οι “χωριάτες” είναι στην 7η θέση με 25 πόντους, αλλά έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα!

Σίγουρα το μομέντουμ δείχνει Βίλα, αλλά το πρόγραμμα είναι συνεχές και ιδιαιτέρως απαιτητικό ειδικά για μία ομάδα που πριν δύο μέρες έπαιξε ένα ημίχρονο με 10 παίκτες και δεν διαθέτει ιδιαίτερο βάθος πάγκου. Η Τσέλσι οφείλει να βγάλει αντίδραση, είναι σαφώς ποιοτικότερη και θα την στηρίξουμε στον άσο του 1.74

Αδύναμη εκτός η Ρίζεσπορ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας από την γειτονική Τουρκία, όπου στις 15:00, η Κόνιασπορ υποδέχεται τη Ρίζεσπορ για την 15η αγωνιστική της Super Lig. 

Από σημαντικό διπλό (1-2) επί της Καϊσέρι προέρχονται οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην 12η θέση με 18 πόντους και έχουν ως στόχο να ξεμπλέξουν νωρίς με τα σενάρια υποβιβασμού. 

Ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο η Ρίζεσπορ, την Πέμπτη επικράτησε της Αντάλιασπορ με 2-1 στο γήπεδό της, αλλά μακριά από αυτό προβληματίζει, έχοντας μία νίκη σε έξι παιχνίδια. 

Ισορροπημένο θεωρητικά παιχνίδι, η έδρα (έστω και άδεια), στην οποία στηρίζει πολλά η Κόνιασπορ κάνει τη διαφορά. Ποντάρουμε στους γηπεδούχους σε απόδοση 2.07. 

Σώζει την κατηγορία η Μιοντάλεν

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές από το Βορρά. Στις 18:00, διεξάγεται αγώνας μπαράζ για μία θέση στην επόμενη σεζόν της Eliteserien στη Νορβηγία ανάμεσα στη Μιοντάλεν και τη Σόγκνταλ.Πρόκειται για μονό αγώνα, σε ουδέτερο γήπεδο, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. 

Η Μιοντάλεν κέρδισε μία δεύτερη ευκαιρία παραμονής στη μεγάλη κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν!

Η Σόγκνταλ τερμάτισε 3η στη δεύτερη κατηγορία και σε μονό παιχνίδι play offs επικράτησε της Ρανχάιμ με 3-1. 

Όπως στα περισσότερα τέτοιου είδους μπαράζ, παίζει μεγάλο ρόλο η εμπειρία. Η Μιοντάλεν προέρχεται από τη μεγάλη κατηγορία, έχει σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ και το know how, γι αυτό θα την προτιμήσουμε σε απόδοση 2.40

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...